No SSO cookie

Editie speciala BMW M3 Frozen Black

voteaza
(0/ 0)
Editie speciala BMW M3 Frozen Black
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

BMW a anuntat pentru piata din Statele Unite o editie speciala a modelului M3, denumita Frozen Black (FB). Modelul difera de versiunea “normala” M3 doar prin aspectul exterior, nefiind operate modificari la partea tehnica. 

 
 

Putand fi considerat drept “frate-geaman” al lui M3 Frozen Grey Coupe (FGC) de anul trecut, FB ofera un exterior vopsit in negru mat cu accente de negru lucios, etrieri vopsiti in rosu si jante GTS de 19 inch.

In interior, habitacul este imbracat in piele Novillo neagra, are cusaturi evidente de culoare rosie si elemente de design “carbon leather”. Pe lista dotarilor “speciale” se mai numara scaune-fata incalzite, un sistem audio premium si navigatie prin GPS.

In ceea ce priveste motorizarea, puterea este oferita de un propulsor V8 de 4 litri cu 414 CP si 400 Nm, conectat la o transmisie M Double Clutch (M-DCT), ce ii permite modelului sa sprinteze pana la 100 km/h, cu start de pe loc, in doar 4,5 secunde.

Productia va fi limitata la 20 de exemplare, preturile pornind de la 79.650 de dolari.

 

Cuvinte cheie:
BMW | M3 |
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1881 :: 22.16MB