No SSO cookie

UE recunoaste eco-inovatia realizata de tehnologia LED Audi

voteaza
(0/ 0)
UE recunoaste eco-inovatia realizata de tehnologia LED Audi
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Farurile cu tehnica LED de la Audi imbunatatesc, in mod vizibil, consumul de carburant.

 
 

Prin urmare, Comisia Europeana certifica, in prezent, aceasta tehnologie.

Sistemele de iluminare au un efect considerabil asupra consumului de carburant al unui vehicul. Luminile de intalnire ale farurilor cu halogen, de exemplu, consuma peste 135 W. Prin comparatie, farurile cu tehnica LED de la Audi functioneaza cu o eficienta imbunatatita vizibil – luminile de intalnire consuma doar 80 W.

Comisia EU a masurat economiile de combustibil realizate de farurile cu tehnica LED de la Audi – testand luminile de intalnire, luminile de drum, cat si iluminarea placutelor de inmatriculare cu un dinamometru.

In cele zece cicluri NEDC prin care a trecut modelul Audi A6, s-au constatat economii de CO2 de peste un gram pe km. Prin urmare, Comisia UE a recunoscut oficial tehnologia inovativa a farurilor cu tehnica LED in ceea ce priveste reducerea emisiilor de CO2. Audi este primul producator auto certificat pentru aceasta tehnologie.

Pe langa imbunatatirea eficientei energetice, farurile cu tehnica LED ofera beneficii si la capitolele siguranta si confort. Cu o temperatura a culorii de aproximativ 5.500 Kelvin, lumina acestora este imita lumina naturala, iar efectele de oboseala asupra ochilor sunt aproape inexistente.

Diodele emitatoare de lumina nu necesita mentenanta si sunt proiectate cu o durata de viata egala cu cea a vehiculului.

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2100 :: 17.78MB