No SSO cookie

VIDEO: Rusii testeaza airbag-urile

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Rusii testeaza airbag-urile
Noutati-auto · · 3 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Iata un video care ilustreaza in modul cel mai clar de ce rusii, votca, si tehnica de ultima ora nu au de ce sa fie puse vreodata in aceeasi oala!

 
 
Cum testeaza rusii airbag-urile? O intrebare pe care nu ne-am fi pus-o niciodata, insa dupa ce veti urmari acest filmulet, veti ajunge la aceeasi concluzie cu a noastra: rusii, votca, si tehnica de ultima ora nu au de ce sa fie puse, vreodata, in aceeasi oala!
Vorba celor de la Boney M, de prin anii '80: "Oh those Russians!"






                                                              Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (3)

scris de Anonim

@autor ai scris niste prostii mai mari ca tine. In primu rand, daca niste retardati au facut o prostie, asta nu inseamna k trebuie sa i asociem cu intreaga natiune rusa. E o jignire totala. La fel se putea intampla si cu niste retardati din Romania sau de oriunde. Nu mai dezinforma opinia publica. In al doilea rand, intradevar este distractiv la prima vedere dak analizezi superficial(asa cum ai facut o tu, un mare scriitor de articole - da ti demisia) dar dak te uiti mai bine, e trista treaba. Nu i nimic de ras aici k niste prosti puteau sa i distruga coloana vertebrala altuia-nici ala mai prejos decat ei (prin acel impact).

scris de Anonim

:)))..saracu alcoolic..:))))...cine zicea ca de la bautura nu "zbori"?

scris de Anonim

f tare:))

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1663 :: 17.78MB