No SSO cookie

Noutati la Nissan Pathfinder si Navara

voteaza
(0/ 0)
Noutati la Nissan Pathfinder si Navara
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Nissan Pathfinder si fratele lui de platforma, Navara vor trece printr-o improspatare minora. Nouatile sunt mai degraba cu caracter tehnic. Nissan incearca sa faca mai vandabile modelele Pathfinder si Navara cu o noua innoire si de data asta inginerii s-au concentrat la innoirea tehnica a perechii.

 
 

A aparut in oferta acelasi motor diesel V6 dezvoltat impreuna cu Renault, insa Navara si Pathfinder vor primi varianta de 231 CP in loc de 238.

Blocul existent de 2,5 litri se va reinnoi si el si va fi mai puternic cu 11%. I se modifica performanta la 190 CP si cuplu maxim la 450 Nm. In ciuda intaririi, motorul a devenit mai economic, cu schimbator manual si consuma cu 1,3 litri mai putin, adica 8,5 litri/100 km; emisia CO2 a devenit mai mica cu 40 g/km.

Modificarile exterioare sunt minore, se poate mentiona noua capota de motor, masca radiatorului usor redesenata, proiectoare si bara de protectie din fata cu colturi mai moi, care adauga la lungimea ambelor modele inca 80 de milimetri. Pathfinder a fost dotata cu bara de protectie noua realizata din aluminiu si in spate, iar in oferta apar si jante noi de aluminiu.

Inauntru ambele modele au devenit mai elegante, bratul schimbatorului este nou, s-au innoit tapiteria usilor si au schimbat si cateva instrumente. In functie de piata se pot comanda ESP si camera video in spate pentru Navara. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0775 :: 17.78MB