No SSO cookie
Roma nu-si mai doreste mare premiu de Formula 1
Formula 1

Sansele ca Roma sa organizeze un mare premiu de Formula 1 sunt din ce in ce mai mici, insusi primarul capitalei Italiei declarand ca este gata sa renunte la idee.

Imagini (1) Data: 21 January 2011 Comentarii (0)

Marko il vrea pe Ricciardo in Formula 1
Formula 1

Daniel Ricciardo si-ar putea face debutul in Formula 1 pana in 2012, conform declaratiilor lui Helmut Marko, acesta amenintandu-le locul pilotilor titulari Toro Rosso, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Pirelli se declara gata de Formula 1
Formula 1

La capatul testelor inedite de pe timp de noapte de la Abu Dhabi, oficialii Pirelli si pilotul Pedro de la Rosa s-au declarat pregatiti de debutul noului sezon de Formula 1.

Imagini (1) Data: 19 January 2011 Comentarii (0)

Horner: Vor fi mai multe depasiri in Formula 1!
Formula 1

Christian Horner, boss-ul echipei de Formula 1 Red Bull, si-a exprimat temerile in privinta noului sezon, dar si increderea ca spectacolul va creste si ca depasirile vor fi mai dese.

Imagini (1) Data: 16 January 2011 Comentarii (0)

Trulli ataca schimbarile din Formula 1
Formula 1

Jarno Trulli a criticat numeroasele modificari de regulament din Formula 1 si a caracterizat disputa nesfarsita pe numele de ''Lotus'' ca pe una jenanta si chiar suprarealista.

Imagini (1) Data: 10 January 2011 Comentarii (0)

Trulli: Formula 1 este prea scumpa pentru tineri
Formula 1

Veteranul italian Jarno Trulli a criticat politica echipelor de Formula 1, care se axeaza pe aducerea de piloti cu resurse financiare consistente, si a spus ca este din ce in ce mai complicat pentru tinerii piloti talentati sa faca pasul in F 1.

Imagini (1) Data: 4 January 2011 Comentarii (0)

Stewart il vrea pe Di Resta in Formula 1
Formula 1

Sir Jackie Stewart spune ca Paul di Resta ar trebui sa se regaseasca printre pilotii din Formula 1 in sezonul viitor, rezultatele si talentul recomandandu-l ca un pilot suficient de valoros pentru Marele Circ.

Imagini (1) Data: 30 December 2010 Comentarii (0)

Montoya: Nu ma intorc in Formula 1
Formula 1

Juan Pablo Montoya a spulberat orice fel de speculatii cu privire la o eventuala revenire a sa in Formula 1, declarand ca Nascarul este ''mult mai distractiv'' decat a fost vreodata F 1.

Imagini (1) Data: 29 December 2010 Comentarii (0)

Filippi viseaza in continuare la un loc in Formula 1
Formula 1

Luca Filippi, vicecampionul din GP 2 Asia din 2009, a declarat ca spera sa obtina macar un loc de pilot de teste in Formula 1 in sezonul 2011.

Imagini (1) Data: 27 December 2010 Comentarii (0)

Dennis: Ecclestone ne-a furat Formula 1
Formula 1

Ron Dennis a declarat recent ca Bernie Ecclestone a facut mult rau proprietarilor de echipe din Formula 1, privandu-i pe acestia de profituri importante, pe care si le-a insusit chiar el.

Imagini (1) Data: 22 December 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2408 :: 15.28MB