No SSO cookie

Trulli ataca schimbarile din Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Trulli ataca schimbarile din Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Jarno Trulli a criticat numeroasele modificari de regulament din Formula 1 si a caracterizat disputa nesfarsita pe numele de ''Lotus'' ca pe una jenanta si chiar suprarealista.

 
 
Italianul Jarno Trulli a declarat ca prea multe modificari de regulament vor intra in vigoare la debutul acestui sezon de Formula 1 si ca existenta a doua echipe cu numele de '' Lotus'' este jenanta si suprarealista.

'' Sunt prea multe lucruri noi, de la aerodinamica, pana la pneuri si pana la Kers. '' a declarat pilotul echipei Lotus Racing, adaugand: '' Vorbim despre a economisi bani, dar an dupa an regulile se schimba, oamenii obisnuiti inteleg din ce in ce mai putin, iar Formula 1 devine din ce in ce mai putin un show. ''

In privinta disputei Lotus, dintre echipa la care piloteaza si el si echipa Renault, veteranul italian a declarat ca aceasta este jenanta si ca deja nu mai intelege care este adevarata echipa Lotus, care ar avea dreptul legal si moral sa utilizeze aceasta titulatura.

In privinta viitorului sau in motorsport, pilotul cu 238 de grand-prixuri la activ in F 1, a declarat ca se gandeste serios sa renunte la sportul care l-a consacrat si sa-si incerce norocul in Nascar. Motivul pentru care Trulli ar putea face acest lucru se leaga de pozitia ocupata de echipa sa in clasament, pozitie cu care italianul a declarat ca nu se va multumi, iar daca va simti ca nu se poate inregistra un progres semnificativ, va renunta la F 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0979 :: 17.78MB