No SSO cookie

Roma nu-si mai doreste mare premiu de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Roma nu-si mai doreste mare premiu de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sansele ca Roma sa organizeze un mare premiu de Formula 1 sunt din ce in ce mai mici, insusi primarul capitalei Italiei declarand ca este gata sa renunte la idee.

 
 
Primarul Romei Gianni Alemanno a declarat ca este gata sa faca ''un pas inapoi'' in planurile sale de a obtine organizarea unui mare premiu de Formula 1 in capitala Italiei.

Alemanno a facut presiuni in ultimele luni pentru ca FIA sa accepte ca Italia sa organizeze doua mari premii de Formula 1, unul la Monza si unul la Roma, alternativ, dar pare ca a renuntat la idee dupa reactia lui Bernie Ecclestone. Acesta din urma i-a trimis o scrisoare primarului Romei, in care ii sugera ca initiativa sa nu are sorti de izbanda, in conditiile in care Marele Premiu de la Monza este unul cu o incarcatura istorica deosebita, iar sansele ca unei tari sa-i fie permis sa organizeze doua curse intr-un sezon sunt extrem de mici.

In aceste conditii, Gianni Alemanno a spus ca este mai interesat de organizarea Jocurilor Olimpice din 2020 si mai putin de Formula 1. Cu toate acestea, edilul capitalei Italiei a spus ca '' drumul nu este inca definitiv inchis''.

Se pare ca ceea ce l-a facut pe Alemanno sa faca aceste declaratii ar fi discutiile purtate cu organizatorii Marelui Premiu de la Monza, acestia din urma nedorind sa cada la nicio intelegere cu primarul Romei pentru oganizarea alternativa a unei curse de F 1 in Italia.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1139 :: 22.04MB