No SSO cookie

Horner: Vor fi mai multe depasiri in Formula 1!

voteaza
(0/ 0)
Horner: Vor fi mai multe depasiri in Formula 1!
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Christian Horner, boss-ul echipei de Formula 1 Red Bull, si-a exprimat temerile in privinta noului sezon, dar si increderea ca spectacolul va creste si ca depasirile vor fi mai dese.

 
 
Managerul echipei de Formula 1 Red Bull, Christian Horner, a declarat ca este sigur ca noile modificari tehnice impuse de FIA vor creste rata depasirilor in F 1. Cu toate acestea, Horner s-a declarat ingrijorat de artificialitatea pe care ar putea-o capata sportul dupa introducerea eleronului spate ajustabil.

Horner si-a explicat temerea, spunand ca este posibil ca multi piloti sa astepte ultimele tururi si sa-si doreasca sa fie mai in spate, pentru a putea forta pe final si a se putea ajuta de noua tehnologie pentru a depasi. Totusi, bossul campioanei de la constructori din 2010 a mai spus ca sunt sanse destul de mici ca aceste lucruri sa se intample si ca, mai mult ca sigur, spectacolul care va fi oferit de piloti si ingineri in 2011 va fi unul mult mai atragator decat cel de pana acum.

Britanicul s-a mai referit si la pregatirile pentru noua masina, care decurg conform planului, si a dorit sa felicite echipa de ingineri, care a facut eforturi remarcabile dupa pauza de Sarbatori pentru a pune la punct toate detaliile legate de noul model Red Bull.

Ultimele precizari pe care Horner a tinut sa le faca au fost in privinta echipei de piloti de la Red Bull. Astfel, acesta a spus ca are incredere in parteneriatul dintre Vettel si Webber, parteneriat care are toate sansele sa functioneze la parametrii exceptionali in 2011.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1129 :: 17.78MB