No SSO cookie

Pirelli se declara gata de Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Pirelli se declara gata de Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

La capatul testelor inedite de pe timp de noapte de la Abu Dhabi, oficialii Pirelli si pilotul Pedro de la Rosa s-au declarat pregatiti de debutul noului sezon de Formula 1.

 
 
Pirelli, noua companie furnizoare de pneuri din Formula 1, a pus capat seriei de teste desfasurate la Abu Dhabi si este gata sa cucereasca Marele Circ.

Pilotul spaniol Pedro de la Rosa a facut istorie pentru compania italiana dupa ce a efectuat timp de doua nopti teste pe timp de noapte in conditii atmosferice neprielnice pe circuitul de la Yas Marina. In prima noapte a acestor teste, De la Rosa a efectuat 119 tururi cu pneurile de ploaie, in timp ce a doua noapte a fost concentrata pe uzul pneurilor intermediare.

In total, Pirelli a efectuat nu mai putin de 2000 de kilometri de teste la Abu Dhabi, la care se adauga alti 1100 in Bahrain, in cursul saptamanii trecute. In aceste conditii, De la Rosa vede Pirelli gata pentru inceputul sezonului de Formula 1, datele adunate fiind imbucuratoare pentru toata lumea din Marele Circ.

Urmatoarele sesiuni de teste din Formula 1 vor fi cele generale de pe circuitul spaniol de la Valencia, dintre 1 si 3 februarie, la care vor lua parte toate echipele acestui sport.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1092 :: 22.04MB