No SSO cookie

Marko il vrea pe Ricciardo in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Marko il vrea pe Ricciardo in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Daniel Ricciardo si-ar putea face debutul in Formula 1 pana in 2012, conform declaratiilor lui Helmut Marko, acesta amenintandu-le locul pilotilor titulari Toro Rosso, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari.

 
 
Consultantul echipei de Formula 1 Red Bull Racing Helmut Marko a declarat ca isi doreste sa-l vada pe pilotul australian Daniel Ricciardo participand la un mare premiu de F 1 cel tarziu in sezonul 2012.

Ricciardo a semnat de curand cu Toro Rosso, pentru care va participa la sesiunile de antrenamente libere de vinerea, fiind pilotul de rezerva al acestora. De asemenea, talentatul tanar va participa si in Formula Renault, acolo unde a fost la un pas de titlu in 2010, titlu pierdut intr-un final in fata lui Mihail Aleshin.

Declaratia lui Helmut Marko, conform careia Ricciardo va primi o ocazie de a arata ce poate cel mai tarziu in 2012, nu face altceva decat sa puna presiune pe umerii celor doi piloti titulari ai echipei Toro Rosso, Sebastien Buemi si Jaime Alguersuari, acestia fiind in pericol de a fi inlocuiti in orice moment.

'' Totul depinde de partile implicate si de modul in care vor evolua acestia. Planul este insa unul clar, acela de a-l vedea pe Daniel in cockpitul unei masini de Formula 1 cat mai curand. '' a declarat Marko.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0900 :: 17.78MB