No SSO cookie

Stewart il vrea pe Di Resta in Formula 1

voteaza
(0/ 0)
Stewart il vrea pe Di Resta in Formula 1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sir Jackie Stewart spune ca Paul di Resta ar trebui sa se regaseasca printre pilotii din Formula 1 in sezonul viitor, rezultatele si talentul recomandandu-l ca un pilot suficient de valoros pentru Marele Circ.

 
 
Fostul triplu campion mondial din Formula 1, Sir Jackie Stewart, a declarat ca spera ca scotianul Paul di Resta, conational al sau, sa se regaseasca in Marele Circ incepand cu sezonul 2011.

Paul di Resta, in varsta de 24 de ani, a fost pilotul de teste si de rezerva al teamului Force India pe durata sezonului 2010, iar in acest moment este vazut ca unul dintre favoritii pentru preluarea unuia dintre cele doua locuri de piloti titulari ai echipei indiene. Totusi, concurenta este una extrem de mare, pe langa scotian avand sanse de a pilota pentru Force India si Adrian Sutil, Vitantonio Liuzzi si Nico Hulkenberg.

Sir Jackie Stewart, cel care in aceasta saptamana a mai spus ca grupul de piloti participanti in Formula 1 in 2010 a fost cel mai puternic din istorie, este de parere ca o eventuala prezenta a lui Di Resta pe pista ar creste si mai mult valoarea campionatului.

'' Nu vad niciun motiv pentru care Paul sa nu fie pe circuit in 2011. A impresionat pe toata lumea cu rezultatele din sesiunile de antrenamente la Force India, este foarte rapid, extrem de inteligent, perspicace si ofera si un feedback extraordinar tehnic. '' a declarat scotianul ajuns la varsta de 71 de ani.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1281 :: 22.11MB