No SSO cookie
A fost prins de radar si a facut accident in acelasi timp
Noutati-auto

Cititi cum un elvetian a fost prins de radar si a facut un accident in acelasi timp

Imagini (0) Data: 17 October 2011 Comentarii (0)

Buemi: Cursa din Ungaria a fost cea mai buna a mea de pana acum
Formula 1

Pilotul elvetian Sebastien Buemi a declarat dupa cursa din Ungaria ca aceasta a fost cea mai buna evolutie a sa din Formula 1 de pana acum. Pilotul Toro Rosso a ocupat locul opt in final, desi a plecat de pe 23 pe grila de start.

Imagini (0) Data: 2 August 2011 Comentarii (0)

Un nou coupe sport Infiniti, la Geneva 2012
Stiri

Salonul elvetian este la zece luni distanta inca, dar presa britanica a intrat in posesia unor informatii ce dau drept certa prezenta unui nou coupe sport Infiniti la Geneva 2012. 

Imagini (0) Data: 24 May 2011 Comentarii (0)

Toro Rosso: Buemi are un viitor stralucit
Formula 1

Oficialii Toro Rosso au avut numai cuvinte de lauda pentru elvetianul Sebastien Buemi dupa Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, viitorul tanarului pilot la echipa italiana parand din ce in ce mai sigur.

Imagini (0) Data: 10 May 2011 Comentarii (0)

Porsche Cayenne Turbo tunat de Mansory
Noutati-auto

Mansory este un tuner elvetian specializat in modificarea unora dintre cele mai puternice modele ale momentului, iar cea mai recenta creatie are la baza noul Porsche Cayenne Turbo. Noua creatie a debutat in premiera mondiala la Geneva zilele trecute.

Imagini (11) Data: 7 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: MINI Rocketman Concept
Noutati-auto

Puristii marcii vor aprecia masinuta prezentata de MINI la salonul elvetian, MINI Rocketman fiind primul model din ultimele decenii ce se intoarce cu adevarat spre originalul din 1959.

Imagini (6) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Porsche 911 Carrera Black Edition
Noutati-auto

In cadrul salonului elvetian, germanii au prezentat "ultimul cantec” al actualei generatii 911, sub forma unei editii-limitate denumite 911 Carrera Black Edition si a carei productie va fi limitata la 1.911 unitati.

Imagini (13) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: DeTomaso DeAuville - "Siamo tornati!"
Noutati-auto

Salonul elvetian a fost momentul pe care italienii de la DeTomaso l-au ales pentru a iesi din hibernare, producatorii legendarei Mangusta lansand in premiera mondiala modelul DeAuville.

Imagini (17) Data: 2 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Cadillac revine in forta pe piata europeana
Noutati-auto

Dupa o perioada extrem de nefavorabila cauzata de falimentul, anul trecut, a principalului dealer al produselor brandului pe piata europeana, Cadillac se intoarce in forta pe Batranul Continent odata cu inceperea salonului elvetian. La Geneva 2011 sunt astfel prezente doua premiere europene, Cadillac CTS-V Sport Wagon si XTS Platinum Concept.

Imagini (30) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Geneva LIVE: Standul Porsche
Noutati-auto

In lipsa de ceva mai bun (a se citi premiera mondiala), germanii au decis sa puna prezenta lor la salonul elvetian sub semnul hibridului. Sunt prezente astfel primul automobil hibrid din lume (Semper Vivus, 1900) dar si Porsche Panamera S Hybrid.

Imagini (49) Data: 1 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2119 :: 18.76MB