No SSO cookie

Buemi: Cursa din Ungaria a fost cea mai buna a mea de pana acum

voteaza
(0/ 0)
Buemi: Cursa din Ungaria a fost cea mai buna a mea de pana acum
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Pilotul elvetian Sebastien Buemi a declarat dupa cursa din Ungaria ca aceasta a fost cea mai buna evolutie a sa din Formula 1 de pana acum. Pilotul Toro Rosso a ocupat locul opt in final, desi a plecat de pe 23 pe grila de start.

 
 

Tanarul pilot elvetian Sebastien Buemi s-a declarat incantat de cursa din Ungaria din acest week-end si a spus ca evolutia sa a fost probabil cea mai buna de cand este in Formula 1. Buemi, pilot al echipei Toro Rosso, a luat startul de pe 23, dar a reusit sa incheie in puncte, pe locul opt.

Pentru elvetianul de 22 de ani ultimele saptamani nu au fost deloc faste, ultima sa clasare in puncte datand din Canada. De atunci, Buemi a incheiat pe 13 la Valencia, pe 15 in Germania si a abandonat in Marea Britanie. Cursa din Ungaria parea sa fie si mai nereusita pentru pilotul Toro Rosso, acesta obtinand doar locul 18 in calificari si fiind penalizat cu inca cinci locuri pe grila dupa un incident desfasurat la Nurburgring in urma cu o saptamana.

Totusi, Buemi a facut o cursa de urmarire senzationala, fiind chiar aproape de a-i fura in final locul sapte lui Paul di Resta. '' Am facut o cursa fantastica, iar startul m-a ajutat foarte mult. Cred ca am depasit zece masini in primul tur, ceea ce a fost o nebunie. Dupa asta am reusit sa pastrez un ritm constant bun, am mai depasit cateva masini si iata-ma pe opt. '' a declarat Buemi fericit.

Nici coechipierul lui Buemi, spaniolul Jaime Alguersuari, nu a avut o cursa deloc rea in Ungaria, incheind pe locul zece. Totusi, acesta a gresit pe final, atunci cand l-a atacat pe Kobayashi, si a ratat o sansa buna de a termina pe sapte sau opt. '' Puteam sa termin pe sapte, sunt sigur de asta. Am pilotat bine, dar din pacate am pierdut cateva locuri la acea coliziune cu Kobayashi. Cu toate acestea, una peste alta echipa s-a descurcat bine la Budapesta si nu are cum sa nu ma bucure acest lucru. '' a spus Alguersuari, cel care este acum la doua puncte in spatele coechipierului sau in ierarhia generala a pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0656 :: 17.78MB