No SSO cookie

Toro Rosso: Buemi are un viitor stralucit

voteaza
(0/ 0)
Toro Rosso: Buemi are un viitor stralucit
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Oficialii Toro Rosso au avut numai cuvinte de lauda pentru elvetianul Sebastien Buemi dupa Marele Premiu de Formula 1 al Turciei, viitorul tanarului pilot la echipa italiana parand din ce in ce mai sigur.

 
 

Viitorul tanarului pilot elvetian Sebastien Buemi la echipa de Formula 1 Toro Rosso pare mai sigur dupa ce acesta a reusit o evolutie excelenta in cursa din Turcia, terminand pe locul noua dupa ce a plecat de pe pozitia a 16-a pe grila de start.

Speculatiile sunt in floare la Toro Rosso de luni bune, in conditiile in care tanarul si talentatul Daniel Ricciardo, cel care este vazut de multi drept urmasul lui Sebastian Vettel, a fost numit pilot de rezerve al echipei secunde Red Bull. In aceste conditii, presiunea a cazut pe umerii celor doi piloti titulari Toro Rosso, elvetianul Buemi si ibericul Jaime Alguersuari.

Iar daca acesta din urma nu a reusit inca sa impresioneze pe nimeni in acest sezon, neadunand niciun punct in patru curse, Buemi a stralucit pe circuitul de la Istanbul si a ajuns la sase puncte in 2011. '' Foarte rar l-am vazut pe Sebastien la fel de determinat ca in Turcia. '' a declarat Franz Tost, managerul general Toro Rosso.

Pe lista admiratorilor lui Buemi dupa cursa de la Istanbul s-a alaturat si Giorgio Ascanelli, directorul tehnic al Scuderiei Toro Rosso. '' Buemi s-a maturizat cu adevarat. A invatat foarte multe din propriile erori, iar acum este concentrat numai pe ceea ce are de realizat pe pista. Putem sa spunem fara teama de a gresi ca Sebastien este un pilot cu un viitor mare. '' a declarat oficialul italian.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0769 :: 17.78MB