No SSO cookie
Lexus lanseaza linia RX F-Sport
Noutati-auto

Divizia de lux a celor de la Toyota a venit recent cu o propunere interesanta, Lexus RX F-Sport. Acest model va spori performanta si va reduce consumul de combustibil. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (7) Data: 15 May 2012 Comentarii (0)

Ford B-Max versus concurenta
Noutati-auto

Noul Ford B-MAX are cel mai bun consum de combustibil si cele mai bune emisii de CO2 din clasa sa, atat pentru modelul diesel cat si pentru cel pe benzina.

Imagini (19) Data: 9 February 2012 Comentarii (0)

Ford a demarat productia Focus echipat cu motorul EcoBoost de 1,0 l
Noutati-auto

Ford a inceput productia modelului Ford Focus cu motor EcoBoost de 1,0 litri la fabrica de la Saarlouis, Germania; acesta este cel mai eficient model pe benzina, din punct de vedere al consumului de combustibil, construit vreodata de Ford.

Imagini (0) Data: 2 February 2012 Comentarii (0)

Istoria Volvo 1920-1970
Noutati-auto

Volvo a fost fondata de Assar Gabrielsson and Gustav Larson, in 1924. Prima lor masina, modelul 1944cc Jakob, a intrat in productie abia 1927. Nascut in 1891, Gabrielsson avea studii de economie si fusese director de vanzari la SKF, pe vremea cand l-a cunsocut pe Larson. Acesta era cu patru ani mai mare si lucrase pentru compania auto White and Poppe in Coventry, in Anglia. In 1920 a demisionat si s-a angajat pe postul de director tehnic la AB Galco, cand l-a cunoscut pe viitorul partener, Gabrielsson.

Imagini (0) Data: 7 October 2011 Comentarii (0)

Producatorii de automobile ingrijorati de stocurile de camionete
Noutati-auto

Starea grava a economiei actuale si previziunile nu tocmai roz pentru viitor ingrijoreaza producatorii de camionete.

Imagini (5) Data: 11 July 2011 Comentarii (0)

Autostrazi pavate cu penalitati: 9 companii "arse" cu 40 milioane de euro
Noutati-auto

Relatii cu asperitati intre Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania si firmele care realizeaza autostrazi in tara noastra. Din septembrie 2010 pana la finele martie anul acesta, CNADNR a solicitat la 9 companii de drumuri penalitati totalizand 40 milioane de euro. Primii in topul amenzilor, francezii de la Colas, care urmau sa construiasca tronsonul de autostrada Cernavoda-Medgidia, si cu care Ministerul Transporturilor a avut nenumarate "meciuri".Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 15 April 2011 Comentarii (0)

Honda recall in SUA
Noutati-auto

Honda efectueaza un recall pentru modelul Civic din cauza scurgerilor de combustibil.

Imagini (2) Data: 18 March 2011 Comentarii (0)

Petrom ieftineste de joi benzina. Pretul motorinei - neschimbat!
Noutati-auto

Se mai intampla si minuni! Dupa o succesiune de scumpiri la carburanti, Petrom va ieftini de joi benzina. E drept, scaderea e foarte mica: doar 4 bani pe litru. Pretul motorinei ramane neschimbat.Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 17 March 2011 Comentarii (0)

Sauber: Forma din teste este reala
Formula 1

Unul dintre oficialii importanti ai echipei Sauber a declarat ca viteza aratata de masinile teamului sau in teste este reala si ca aceasta nu a fost in niciun fel manipulata de prezenta a putin combustibil in rezervoare.

Imagini (1) Data: 16 March 2011 Comentarii (0)

Spania a redus limita maxima de viteza la 110 km/h
Noutati-auto

Oficialii spanioli au fost nevoiti sa reduca limita maxima de viteza din cauza cresterii pretului de combustibil din ultimul timp. Limita maxima de viteza a fost redusa de la 120 km/h la 110 km/h.

Imagini (0) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1561 :: 15.3MB