No SSO cookie

Producatorii de automobile ingrijorati de stocurile de camionete

voteaza
(0/ 0)
Producatorii de automobile ingrijorati de stocurile de camionete
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Starea grava a economiei actuale si previziunile nu tocmai roz pentru viitor ingrijoreaza producatorii de camionete.

 
 

Se pare ca producatorii de automobile din SUA au început să se preocupe de stocurile în creştere de camionete pickup.

De exemplu, General Motors are in stoc camionete Chevy Silverado si  GMC Sierra pentru inca aproximativ  122 zile (4 luni), fata de 80 zile cat are in mod normal. Dar nu doar GM  este în aceasta situatie. Chrysler, Toyota si Ford, de asemenea, au vandut mai putin decat estimasera.

"Majoritatea producatorilor au supraestimat cererea pentru camionete pentru prima jumatate a anului", a comentat Jesse Toprak, analist la TrueCar.

Până în prezent, vânzările de camionete au fost în creştere. GM Silverado si Ford F-Series au fost in creştere cu 10%,  Dodge Ram şi Sierra au crescut chiar mai mult, cu 32% şi respectiv 22%. În general, în primele şase luni ale anului 2011 vânzările de autoturisme şi camionete au crescut cu 13%.

Deci, de ce acest tam-tam? Deoarece, în ciuda creşterii în prima jumătate a anului, starea grava a economiei face ca producatorii de automobile sa anticipeze o scădere a cererii pentru a doua jumătate, forţându-i să ofere stimulente mai mari şi, prin urmare, sa-si reduca profiturile.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3254 :: 17.79MB