No SSO cookie
Germania asteapta ca o decizie a GM privind Opel sa fie luata pana vineri
Noutati-auto

Consiliul de administratie al grupului american General Motors se va pronunta pana la sfarsitul saptamanii in favoarea unuia dintre companiile aflate in cursa pentru preluarea Opel, a declarat miercuri ministrul german al economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, conform AFP

Imagini (1) Data: 19 August 2009 Comentarii (0)

18 ani de cercetare Mazda in domeniul vehiculelor cu alimentare pe hidrogen
Noutati-auto

In 1991 Mazda a prezentat la Salonul Auto de la Tokyo modelul HR-X, primul vehicul echipat cu un motor rotativ pe hidrogen. Acesta era inceputul unui lung sir de inovatii, compania japoneza dezvoltand in anii '90 alte 5 modele capabile sa functioneze pe combustibil alternativ.

Imagini (1) Data: 14 July 2009 Comentarii (0)

China va inlocui, in curand, Statele Unite drept cea mai mare piata auto din lume
Noutati-auto

Din 1908, de cand Henry Ford a lansat Model T, primul autoturism accesibil produs in serie, America a fost cea mai mare piata auto din lume, insa nimic nu dureaza la infinit, China avand sanse maxime sa o detroneze in urmatorii ani, prin cresterea economiei si populatiei sale, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 13 July 2009 Comentarii (0)

Germania ar putea oferi garantii ale imprumuturilor pentru vanzarea Opel
Noutati-auto

Germania ar putea oferi garantii ale imprumuturilor pentru ajutorarea constructorului auto american General Motors (GM) sa vanda divizia Opel, in cazul in care va intra in faliment, a anuntat luni ministrul economiei, relateaza Bloomberg.

Imagini (1) Data: 12 May 2009 Comentarii (0)

Fiat ar putea sa pastreze trei dintre cele patru uzine germane ale Opel
Noutati-auto

Producatorul auto italian Fiat propune, daca va cumpara Opel, pastrarea a trei dintre cele patru uzine germane ale acestei subsidiare a constructorului american General Motors (GM), a anuntat luni ministrul german al economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, scrie AFP.

Imagini (1) Data: 5 May 2009 Comentarii (0)

Seful Fiat cauta sprijin financiar pentru formarea unui grup auto gigant
Noutati-auto

Seful producatorului auto Fiat a prezentat un plan "interesant" de creare a celui mai mare constructor european de automobile, dar va avea nevoie de sustinere financiara guvernamentala de 5-7 miliarde euro, a spus ministrul german al economiei, citat de Reuters.

Imagini (1) Data: 5 May 2009 Comentarii (0)

Germania vrea o strategie pe termen lung de la pretendentii Opel
Noutati-auto

Ministrul german al economiei, Karl-Theodor zu Guttenberg, a spus ca producatorul auto italian Fiat, ca si orice alt investitor, trebuie sa prezinte o strategie solida pe termen lung, pentru a pastra in functiune fabricile Opel, ca sa obtina sprijinul guvernului german, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 4 May 2009 Comentarii (0)

Germania nu risca cu Opel
Noutati-auto

Ministrul german al economiei a declarat ca exista o multime de investitori interesati de constructorul auto Opel, aflat in impas financiar, insa a avertizat ca acestia nu pot astepta ca Berlinul sa isi asume toate riscurile financiare legate de companie.

Imagini (1) Data: 30 March 2009 Comentarii (0)

Opel si GM au fonduri care le ajung pana in aprilie
Noutati-auto

Producatorul auto german Opel si compania-mama din Statele Unite, General Motors (GM), au suficienta finantare pana in aprilie, potrivit informatiilor pe care le detine guvernul german, a declarat miercuri un oficial din ministerul economiei, relateaza Reuters.

Imagini (1) Data: 19 March 2009 Comentarii (0)

Germania negociaza cu SUA si GM cazul 'Opel'
Noutati-auto

Karl-Theodor zu Guttenberg, ministrul german al Economiei, a plecat in SUA pentru a purta negocieri in cazul Opel.

Imagini (1) Data: 16 March 2009 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2118 :: 15.31MB