No SSO cookie

Lexus lanseaza linia RX F-Sport

voteaza
(0/ 0)
Lexus lanseaza linia RX F-Sport
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Divizia de lux a celor de la Toyota a venit recent cu o propunere interesanta, Lexus RX F-Sport. Acest model va spori performanta si va reduce consumul de combustibil. Daca vreti sa aflati mai multe, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Prin intermediul acestui SUV, RX F-Sport, cei de la Toyota spera sa aduca din nou in atentia lumii divizia lor de lux si anume Lexus.
Producatorul a afirmat ca pachetul F-Sport nu este doar unul de imagine. Exista diverse modificari care vor spori performanta masinii. Va exista o suspensie mai buna, o cutie de viteze automata in opt trepte, precum si un consum mai bun, mai economic.
SUV-ul va beneficia de un motor V6 de 3.5 litri care va putea produce 270 CP. Pare un model destul de interesant si de luat in serios. Daca vreti sa vedeti cum se comporta masina, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. In plus, puteti urmari si imaginile publicate in cadrul acestui articol.

content channel

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3137 :: 15.07MB