No SSO cookie

Citroen urmareste o crestere importanta a vânzarilor în România

voteaza
(0/ 0)
Citroen urmareste o crestere importanta a vânzarilor în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania ATS, importator oficial Citroen pe piaţa românească, apreciază că volumul vânzărilor sale va ajunge în acest an la aproximativ 2.000 de unităţi, ceea ce ar însemna cu aproape 900 de vehicule mai mult decât anul trecut, a declarat pentru www.masini.ro, Călin Popescu Tăriceanu, preşedintele companiei.

 
 
[poza1s]„Citroen s-a angajat în redefinirea imaginii sale la nivel mondial, astfel că în prezent marca are o imagine mai tânără”, a spus Tăriceanu, adăugând că prezenţa mărcii s-a îmbunătăţit şi pe piaţa românească.
În primele patru luni ale acestui an, vânzările Citroen, pe piaţa românească, au depăşit 400 de unităţi, păstrând trendul general înregistrat în ultimele 5 luni, cu o medie lunară a livrărilor de peste 100 de unităţi.
La nivel competiţional, Citroen a reuşit să ajungă pe primul loc, la constructori, în Campionatul Mondial de Raliuri, în urma a două victorii importante.
[poza2s]Prima dintre acestea a fost un succes covârşitor în raliul de la Monte Carlo, unde maşinile Citroen au ocupat primele trei poziţii, în timp ce a doua a fost câştigarea Raliului Turciei, pe macadam. În România, în Campionatul Naţional, Gheorghe Duval a reuşit victoria, în grupa A2, pe una dintre cele două maşini Citroen, preparate special pentru competiţie de specialiştii din cadrul ATS.
În aceeaşi direcţie, de consolidare a poziţiei mărcii pe piaţa internă, se situează şi parteneriatul încheiat, marţi, între ATS şi Federaţia Română de Rugby, în urma căruia importatorul va furniza echipei naţionale de rugby un număr de 7 vehicule necesare deplasărilor acesteia.
[poza3s]“Cu toate că rugby-ul nu este un sport atât de popular în România, învestiţia Citroen în acest sport se justifică prin încrederea pe care compania o are în viitorul acestui sport”, a spus Bogdan Bucurescu, director general ATS – Citroen.
Echipa naţională de rugby s-a calificat pentru a cincea oară la Cupa Mondială de Rugby, a cărei ediţie din acest an se va desfăşura în Australia.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2357 :: 22.15MB