No SSO cookie

DESIGN: Citroen C3 Pluriel

voteaza
(0/ 0)
DESIGN: Citroen C3 Pluriel
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Autor: Citroen C3 Pluriel Opera: Metamorfoze

 
 
[poza1s]Cel mai nou model Citroen intrat pe piaţa românească, lansat în premieră la SIAB 2003 este C3 Pluriel - prima berlină care a câştigat un premiu la categoria cabriolet. Citroen C3 Pluriel se poate metamorfoza uşor în berlină cu pavilion panoramic, în cabriolet, poate adopta varianta spider sau poate deveni un C3 Pluriel Pick-up. Graţie acestor posibilităţi, C3 Pluriel este o maşină unică, ce se poate transforma beneficiind de o multitudine de configuraţii. Modelul marchează o nouă fază în designul auto modular, datorită capacităţilor sale de modificare. [poza2s]Pregătită să facă faţă activităţilor din timpul liber, C3 Pluriel este, înainte de toate, o maşină adaptată cerinţelor zilnice. Având ca bază platforma C3, modelului i-au fost transmise calităţile cheie ale unei berline cu 5 uşi. Cele trei puncte principale ale filosofiei Pluriel sunt ţinuta de drum, la care contribuie cele două motoare pe benzină (1,4 i şi 1,6i 16V) şi sistemul de rularespecial adaptat, siguranţa, asigurată de ABS şi EBD, ESP cu controlul tracţiunii, asistenţă la frânarea de urgenţă şi aprinderea automată a martorilor de bord pentru semnalizarea riscului si tehnologia. [poza3s]La acest capitol, inginerii francezi au folosit ultimele descoperiri în vederea sporirii confortului, precum cutia de viteze SensoDrive. În plus, caroseria lui C3 Pluriel a fost întărită în vederea îmbunătăţirii regidităţii şi comportamentului în timpul impactului, comparabile cu ale unei berline. Mai mult, modelul satisface criteriile standardului german de calitate TUV - referinţa curentă la testarea rezistenţei în cazul răsturnărilor. [poza4s]C3 Pluriel este proiectat astfel încât să ofere confortul unei berline, atât în ceea ce priveşte spaţiul interior, proiectat pentru patru locuri, volumul portbagajului, de 266 litri, designul modular, datorat locurilor din spate individualizate şi rabatabile, etanşeitate şi izolarea acustică şi termică. Motoarele care echipeză acest model sunt 1,4i, de 75 CP şi un cuplu maxim de 118 Nm, cuplat la o transmisie manuală şi 1,6i 16 V, de 110 CP şi un cuplu maxim de 147 Nm, cuplat la o cutie manuală robotizată SensoDrive. Viteza maximă este de 160 km/h în cazul primei variante şi de 186 km/h în cazul celei de-a doua. [poza5s]Consumul modelului este destul de redus, cu 8,9 litri/100 km, pentru 1.4i şi 8,3 litri/100 km pentru 1,6i 16 V, pentru trafic urban, şi cu 6,8 şi respectiv 6,6 litri/100 km, pentru consum mixt. Preţurile C3 Pluriel de 11.990 euro, fără taxe, pentru 1,4 i, şi de 13.990 euro, fără taxe, pentru 1,6i 16 V, pentru varianta de echipare SX, în două vlume cu trei uşi.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2521 :: 22.15MB