No SSO cookie
PSA Peugeot Citroën s-a asociat unui proiect franco-britanic pentru producerea unui vehicul hibrid
Noutati-auto

Compania franceză PSA Peugeot Citroën şi-a dezvăluit marile speranţe prin alăturarea la un proiect special, construcţia unui vehicul hibrid nepoluant.

Imagini (0) Data: 17 December 2003 Comentarii (0)

Citroen are un nou showroom în centrul Capitalei
Noutati-auto

Compania Champion, dealer Citroen, a deschis joi un showroom de prezentare a întregii game de automobile a mărcii, în centrul Capitalei, firma mizând pe o dublare a vânzărilor, la cica 120 - 130 de untăţi în anul 2004, faţă de un volum estimat la circa 60 de maşini în acest an, a declarat sitului www.masini.ro, directorul general al societăţii, Radu Dumitrescu.

Imagini (0) Data: 12 December 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen si Renault fac parte din primele 100 companii mondiale
Noutati-auto

Potrivit clasamentului efectuat de cotidianul francez l'Expansion, constructorii de automobile PSA Peugeot Citroën şi Renault ocupă poziţiile a 35 - a şi a 72 - a între primele 100 de companii din toate domeniile la nivel mondial, potrivit cifrelor analizate pentru anul 2002.

Imagini (0) Data: 3 December 2003 Comentarii (0)

ATS a lansat oficial modelul Citroen C2 în România
Noutati-auto

Noul model Citroen C2 este prezent începând de miercuri pe piaţa auto românească, previziunile de vânzări ale firmei importatoare, Automotive Trading Services fiind ce dirca 400 de unităţi anul viitor.

Imagini (0) Data: 19 November 2003 Comentarii (0)

Citroen si-a majorat vânzarile cu 24% în România
Noutati-auto

Compania Automotive Trading Services (ATS), importatorul general al mărcii Citroen pe piaţa românească, a comercializat, în primele nouă luni ale acestui an un număr de 1.050 autovehicule, cu 24 % mai mult decât în perioada corespunzătoare a anului trecut, se arată intr-un comunicat al companiei transmis sitului www.masini.ro.

Imagini (0) Data: 20 October 2003 Comentarii (0)

DESIGN: Citroen C3 Pluriel
Prezentari

Autor: Citroen C3 Pluriel Opera: Metamorfoze

Imagini (0) Data: 6 October 2003 Comentarii (0)

Raliul Australiei a reprezentat un moment istoric pentru Citroen
Noutati-auto

Cele trei Citroen Xsara conduse de Sebastien Loeb, Colin McRae şi Carlos Sainy au reuşit să termine Raliul Australiei pe locurile 2, 4 şi 5, semnând astfel o performanţă deosebită pentru o echipă ce s-a aflat la prima participare oficială în etapa de la antipozi, câştigată de Solberg / Mills, pe un Subaru Impreza WRC.

Imagini (0) Data: 10 September 2003 Comentarii (0)

Citroen va lansa modelele C6 si C1 în 2005
Noutati-auto

Două noi modele ale companiei Citroen, limuzina C6 coupe şi modelul mini C1 vor fi lansate până în toamna anului 2005, informează publicaţia germană Automobilwoche.

Imagini (0) Data: 22 July 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot Citroen a avut un prim semestru pozitiv
Noutati-auto

Grupul francez PSA Peugeot Citroen a înregistrat un rezultat satisfăcător în primul semestru al acestui an, ridicându-şi vâzările mondiale cu 1,9%, la 1,689 milioane autovehicule, informează autoactu.com

Imagini (0) Data: 10 July 2003 Comentarii (0)

PSA Peugeot-Citroen nu este interesata de Daewoo Craiova
Noutati-auto

Compania franceză PSA Peugeot-Citroen nu este, deocamdată, interesată de un eventual proiect de investiţii la societatea Daewoo Automobile Craiova, a declarat, vineri, premierul Adrian Nastase.

Imagini (0) Data: 30 June 2003 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2614 :: 18.91MB