No SSO cookie

ATS a lansat oficial modelul Citroen C2 în România

voteaza
(0/ 0)
ATS a lansat oficial modelul Citroen C2 în România
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul model Citroen C2 este prezent începând de miercuri pe piaţa auto românească, previziunile de vânzări ale firmei importatoare, Automotive Trading Services fiind ce dirca 400 de unităţi anul viitor.

 
 
[poza1s]Modelul C2 va contribui de asemenea şi la ridicarea vânzărilor totale ale ATS în acest an, la circa 1.500 de unităţi, faţă de 1.139 unităţi comercializate anul trecut, chiar dacă modelul preferat de români este fratele C2, modelul C3. C2 se constituie ca o clasă de nişă în piaţa auto, fiind un model cu trei uşi diferit complet de celelalte modele Citroen. De altfel, potrivit oficialilor ATS, C2 a fost gândit şi construit ca un model separat, şi nu ca o versiune cu trei uşi a unui model deja existent, după cum practică alţi constructori auto. [poza2s]Deşi construit pe aceeaşi platformă comună modelelor C3 şi C3 Pluriel, Citroen C2 are un design diferit, complet nou, inovativ, şi cu un pronunţat caracter sportiv, deşi în aparenţă modelul pare o mică maşină de oraş. La caracterul dinamic al maşinii contribuie şi gama de motorizări, gândită să fie economică, dar şi calitativă în privinţa curselor mai lungi. Motorizările disponibile sunt 1,1i, 1,4i, 1,4 VTR şi 1,4 Hdi, care dezvoltă îne 61 şi 75 CP. [poza3s]Versiunea VTR beneficiază în plus de celelalte modele de cutia de viteze SensoDrive, la care se poate opta pentru modul automatic sau pentru modul manual, dar fără ambreiaj, cu control din partea calculatorului de bord. Chiar dacă este o maşină de clasă mică, maşina poate fi adaptată cu uşurinţă necesităţilor de transport zilnice, graţie banchetei din spate, culisante şi rabatabile. Ca noutate, uşa portbagajului este formată din două segmente ce se deschid independent. [poza4s]Preţurile C2 încep de la 7.390 de euro, fără taxe incluse, preţul maxim, pentru varianta VTR şi cea diesel ajungând la 10.985 euro, fără taxe. Oficialii ATS ne-au declarat că anul viitor este aşteptat pe piaţa românească un eveniment important pentru Citroen, prilejuit de lansarea noului model C4, din clasa compact.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1501 :: 17.76MB