No SSO cookie

Citroen are un nou showroom în centrul Capitalei

voteaza
(0/ 0)
Citroen are un nou showroom în centrul Capitalei
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Compania Champion, dealer Citroen, a deschis joi un showroom de prezentare a întregii game de automobile a mărcii, în centrul Capitalei, firma mizând pe o dublare a vânzărilor, la cica 120 - 130 de untăţi în anul 2004, faţă de un volum estimat la circa 60 de maşini în acest an, a declarat sitului www.masini.ro, directorul general al societăţii, Radu Dumitrescu.

 
 
[poza1s]Compania Champion, înfiinţată în 1999, a avut ca obiect principal de activitate prestarea de servicii în domeniul întreţinerii curente a autovehiculelor, iar din anul 2000 a devenit dealer Citroen, cu un volum de vanzari până în prezent de 120 autovehicule. Noul showroom a ridicat investiţiile totale de la demararea afacerii la 500.000 euro, în această sumă intrând şi modernizarea service-ului companiei pentru a se ridica la nivelul cerinţelor impuse de importator. [poza2s]Cu prilejul inaugurării showroom-ului, Champion oferă preţuri promoţionale pentru o serie de modele - Xsara 1,6 benzina şi 2,0 Diesel vor beneficia de reduceri de 400 euro, Picasso 1,8 benzină - 500 de euro, iar la modelul C5 reducerile pot ajunge până la 7% din preţul de bază. Dacă în anul 2002 modelele Saxo şi Xsara se aflau în topul preferinţelor clienţilor, în acest an modelul C3 a fost cea mai bine vânduta maşină din gama, o cerere în creştere fiind înregistrată şi de modelul de clasa superioară C5. [poza3s]Timpul de livrare este de maxim 4 zile pentru cele mai multe modele, iar modelele expuse in showroom sunt livrate pe loc. Directorul general al firmei Champion, Radu Dumitrescu, este una dintre figurile emblematice ale sportului auto romanesc, fiind campion al Românei la viteza pe circuit in anii 1981, 1982 si 1985.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2460 :: 22.02MB