No SSO cookie
BMW 2002 Hommage prezentat la Concorso d’Eleganza Villa d’Este
Noutati-auto

BMW Group a creat un automobil cu totul special pentru ediţia din acest an a Concorso d’Eleganza Villa d’Este pentru a omagia unul dintre cele mai importante modele din istoria mărcii. Primul şi cel mai important, BMW 2002 Hommage sărbătoreşte realizările inginereşti extraordinare ce au stat la baza BMW 2002 turbo - şi le-a reimaginat ca studiu de design pentru vremurile actuale.

Imagini (18) Data: 23 May 2016 Comentarii (0)

Ediție specială BMW Individual Seria 7 THE NEXT 100 YEARS
Noutati-auto

Ediţia aniversară a sedanului de lux realizată de BMW Individual va avea premiera mondială pe parcursul anului aniversar al BMW Group, este limitată la 100 de unităţi şi dispune de trei variante de motorizare: BMW 740Le iPerformance şi BMW 740Le xDrive iPerformance cu sistem hybrid plug-in, BMW 750Li şi BMW 750Li xDrive cu motor V8, precum şi BMW M760Li xDrive ce dispune de propulsor cu 12 cilindri.

Imagini (18) Data: 24 April 2016 Comentarii (0)

BMW răspunde acuzațiilor de manipulare a emisiilor
Noutati-auto

Cei de la BMW Group au anunțat public faptul că nu manipulează sau influenţează vreun test de emisii și că respectă cerinţele legale din fiecare ţară şi îndeplinesc toate cerinţele locale de testare. Cu alte cuvinte, sistemele de tratare a evacuării sunt active indiferent dacă se rulează pe un banc de teste sau se conduce pe drum.

Imagini (0) Data: 28 September 2015 Comentarii (0)

Cumpărarea unui BMW i8 garantează clienţilor şi accesul într-un cerc exclusivist
Noutati-auto

În data de 6 februarie, la uzina BMW din Leipzig, BMW Group a lansat, în premieră mondială, un program pentru dialog extins cu clienţii

Imagini (0) Data: 10 February 2015 Comentarii (0)

Teste de calitate prin gesturi virtuale în timpul producţiei la BMW
Noutati-auto

La BMW Group a început deja cea de-a patra Revoluţie Industrială, la uzina din Landshut

Imagini (0) Data: 14 July 2014 Comentarii (0)

Pe autostrăzile Europei cu un model BMW autonom
Noutati-auto

BMW Group şi Continental colaborează pentru etapa următoare a condusului autonom.

Imagini (0) Data: 1 March 2013 Comentarii (0)

BMW, inca o data marca premium numarul 1
Noutati-auto

BMW isi consolideaza in 2012 pozitia de cel mai de succes producator de automobile premium. Toate marcile BMW Group au inregistrat un an record.

Imagini (0) Data: 25 January 2013 Comentarii (0)

Ai un BMW M5 sau M6? Trage-l pe dreapta sa nu se strice!
Noutati-auto

BMW Group ii atentioneaza pe posesorii modelelor M5 si M6 sa nu-si mai foloseasca masinile. Nici BMW nu mai e ce a fost!

Imagini (18) Data: 23 September 2012 Comentarii (0)

Viitorul Efficient Dynamics şi revoluţia motoarelor BMW
Noutati-auto

Din 2007, BMW Group are la dispoziţie un concept de mare succes pentru reducerea consumului de combustibil şi a emisiilor - strategia de dezvoltare Efficient Dynamics. Toate direcţiile de dezvoltare ale automobilului sunt influenţate de această strategie.

Imagini (5) Data: 19 September 2012 Comentarii (0)

BMW ConnectedDrive - noutati pentru 2012
Noutati-auto

Încă din 1994, BMW a devenit primul constructor auto care a oferit un sistem de navigaţie integrat când acesta a devenit disponibil la BMW Seria 7. Funcţionalitatea sistemelor de navigaţie de la BMW Group a crescut exponenţial din acea vreme, astfel încât, în prezent, orientarea pe traseu este numai una dintre nenumăratele funcţiile concepute să interconecteze conducătorul, automobilul şi lumea exterioară într-o manieră cât se poate de inteligentă.

Imagini (15) Data: 12 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1749 :: 15.61MB