No SSO cookie
BMW Team RLL pe locurile trei si cinci la Mid-Ohio
Noutati-auto

Bill Auberlen (SUA) şi Jörg Müller (Germania) au dus modelul #55 BMW Team RLL M3 GT pe locul al treilea la categoria GT la finalul " Mid-Ohio Sports Car Challenge", cursă de două ore şi 45 de minute în cadrul American Le Mans Series (ALMS), după ce au plecat din pole position. Coechipierii de la BMW Team RLL, Joey Hand (SUA) şi Dirk Müller (Germania), au încheiat pe locul al cincilea, cu modelul #56 BMW M3 GT, după ce au luat startul de pe a şaptea poziţie a grilei.

Imagini (7) Data: 6 August 2012 Comentarii (0)

BMW Z4 GT3 a urcat pe podium in cursa de 24 de ore de la Spa
Noutati-auto

Ploaie foarte puternică, 16 perioade neutralizare şi mai multe tururi rapide: echipele private BMW şi piloţii acestora au avut parte de o cursă de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia) care s-a dovedit a fi una halucinantă. După 508 tururi şi încă o întrecere palpitantă în Ardeni, maşina BMW Z4 GT3 #66, înscrisă de Vita4One Racing, a încheiat pe locul al treilea.

Imagini (6) Data: 31 July 2012 Comentarii (0)

Sapte modele BMW Z4 GT3 iau startul in cursa de 24 de ore de la Spa-Francorchamps
Noutati-auto

BMW va fi bine reprezentat de un contingent masiv al echipelor de client în ediţia din acest an a cursei de 24 de ore de la Spa-Francorchamps (Belgia), a patra etapă a sezonului 2012 din Blancpain Endurance Series.

Imagini (9) Data: 26 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Prototipul BMW M8 este scos la lumina impreuna cu BMW Z4 Zagato
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceste doua modele, in special despre BMW M8. Avem pentru voi si doua materiale video si tocmai de aceea nu trebuie sa treceti peste acest articol.

Imagini (13) Data: 25 July 2012 Comentarii (0)

BMW Team RLL pe podium si in Grand Prix-ul de la Mosport
Noutati-auto

BMW Team RLL a mizat pe cartea constanţei de-a lungul celor două ore şi 45 de minute ale Grand Prix-ului de la Mosport (Canada), etapă în American Le Mans Series, pentru a încheia pe locurile al patrulea şi al optulea în clasamentul categoriei GT. Ca urmare a descalificării maşinii Porsche învingătoare, cele două BMW M3 GT au fost clasificate în cele din urmă pe poziţiile a treia şi a şaptea.

Imagini (8) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

Colectia BMW Art Car prezentata la Londra
Noutati-auto

ICA, în parteneriat cu BMW, primarul Londrei şi Festivalul Londra 2012, vor acapara o parcare emblematică în Shoreditch şi timp de două săptămâni, între 21 iulie şi 4 august, vor organiza o expoziţie unică: în premieră în Marea Britanie va fi prezentată Colecţia BMW ART CAR. Intrarea este gratuită.

Imagini (4) Data: 23 July 2012 Comentarii (0)

Bruno Spengler şi BMW Bank M3 DTM pe podiumul competitiei individuale desfasurata pe Stadionul Olimpic
Noutati-auto

Cea de-a doua vizită DTM la München (Germania) a reconfirmat că Bruno Spengler (Canada) se simte ca acasă pe circuitul îngust şi virajat de pe Stadionul Olimpic: pilotul BMW Team Schnitzer a încheiat competiţia individuală de duminică pe locul al treilea.

Imagini (13) Data: 16 July 2012 Comentarii (0)

Studiu de design cu iz romanesc - BMW XS Concept
Concepte

Va invitam sa cititi mai multe despre acest studiu de design realizat de un roman. Modelul pe care il aveti in fata se numeste BMW XS Concept. Pentru mai multe detalii, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (5) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

TUNING: Subaru Impreza WRX cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta modificare mai neobisnuita. Un Subaru WRX Impreza cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5.

Imagini (10) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Cei de la BMW ne prezinta istoria Seriei 3
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model; ce a insemnat el si ce continua sa insemne pentru pasionatii BMW.

Imagini (0) Data: 13 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2230 :: 18.91MB