No SSO cookie

Ai un BMW M5 sau M6? Trage-l pe dreapta sa nu se strice!

voteaza
(5/ 1)
Ai un BMW M5 sau M6? Trage-l pe dreapta sa nu se strice!
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

BMW Group ii atentioneaza pe posesorii modelelor M5 si M6 sa nu-si mai foloseasca masinile. Nici BMW nu mai e ce a fost!

 
 

Posesorii BMW americani, fericiti detinatori ai ultimei generatii M5 Sedan si a noilor M6 Coupe si Cabrio, fabricatie 2013 (adica dupa jumatatea anului in curs), sunt rugati de catre producatorul bavarez sa-si tina o perioada masinile trase pe dreapta, asta in cazul in care doresc sa le mai poata folosi.

Ce s-a intamlplat de fapt? Un buletin de avertizare intern care a fost emis de catre BMW Group, divizia Nord Americana, a fost preluat de F10 M5 Post forums si transmis lumii intregi, pentru a-i avertiza pe posesorii de M5 si M6, care au sub capota motorizarea S63TU, V8 de 4,4 litri, twin-turbo, ca au o problema.

In actul emis de BMW se avertizeaza ca s-a descoperit o problema serioasa la pompa de ulei a unitatii in opt cilindri cu indicativul mai sus mentionat, care echipeaza anumite modele.
Producatorul atentioneaza ca pompa afectata "poate duce la pierderea subita a presiunii, care ar putea rezulta in deteriorarea grava a motorului", avertizand proprietarii "sa nu-si mai foloseasca vehiculele".

Grupul BMW a mai adaugat ca Divizia de Relatii cu Publicul a inceput deja cotactarea proprietarilor americani, detinatori ai versiunilor M5 si M6 afectate, in timp ce a oprit livrarile de unitati noi echipate cu aceasta motorizare pana la remedierea problemei.

Este interesant ca totusi BMW Group nu a emis un comunicat de presa, sau un avertisment public general, referitor la aceasta problema, iar daca baietii de la forumul respectiv nu dadeau sfoara in tara, este posibil ca situatia sa fi fost musamalizata. Un alt semn de intrebare este daca acea motorizare aferenta modelelor M5 si M6 este disponibila numai pietei Nord Americane, sau exista si pe restul continentelor?

Nici BMW nu mai e ce a fost! In galeria foto aveti si o copie a actului oficial intern emis de BMW, preluat de forumisti si publicat.

 

Cuvinte cheie:
BMW Group | M5 | M6 | BMW |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2028 :: 17.8MB