No SSO cookie
Ford B-Max versus concurenta
Noutati-auto

Noul Ford B-MAX are cel mai bun consum de combustibil si cele mai bune emisii de CO2 din clasa sa, atat pentru modelul diesel cat si pentru cel pe benzina.

Imagini (19) Data: 9 February 2012 Comentarii (0)

Ford a demarat productia Focus echipat cu motorul EcoBoost de 1,0 l
Noutati-auto

Ford a inceput productia modelului Ford Focus cu motor EcoBoost de 1,0 litri la fabrica de la Saarlouis, Germania; acesta este cel mai eficient model pe benzina, din punct de vedere al consumului de combustibil, construit vreodata de Ford.

Imagini (0) Data: 2 February 2012 Comentarii (0)

Cifra octanica potrivita pentru masina ta
Utile

Cand vine vorba de intretinerea zilnica a masinii tale, putine lucruri sunt mai importante decat cifra octanica din benzina fara plumb, in special atunci cand vorbim de masini modificate.

Imagini (0) Data: 10 October 2011 Comentarii (1)

Noul Audi Concept Car
Noutati-auto

Hibrid, electrica sau pe benzina?

Imagini (12) Data: 9 August 2011 Comentarii (0)

Lincoln MKZ, amanat pentru 2013
Noutati-auto

Lincoln a facut valuri vara trecuta, atunci cand a anuntat ca versiunea hibrid a modelului MKZ va fi oferita la acelasi pret ca si modelul cu motor pe benzina. Ei bine, proiectul intampina ceva dificultati, asa ca lansarea de anul viitor va fi, probabil, amanata. 

Imagini (0) Data: 13 June 2011 Comentarii (0)

Chrysler renunta la modele entry-level bazate pe FIAT
Noutati-auto

In ciuda faptului ca pretul de 4 dolari pe galonul de benzina schimba deja perceptia clientilor yankei, Chrysler a decis sa nu mai foloseasca o parte dintre produsele FIAT pentru lansarea de modele entry-level proprii.

Imagini (3) Data: 27 April 2011 Comentarii (0)

Pretul benzinei a depasit in Romania un prag psihologic: 6 lei pe litru
Noutati-auto

OMV Petrom, compania care da tonul scumpirilor carburantilor la pompa in Romania, a majorat vineri pretul carburantilor cu noua bani pe litru. In aceste conditii, pretul celui mai scump sortiment de benzina a depasit pragul psihologic de 6 lei. Premierul Emil Boc a declarat recent ca Guvernul nu are parghii de interventie pe piata carburantilor si poate adresa companiilor doar... rugamintea sa reduca pretul!Citeste continuarea stirii

Imagini (1) Data: 8 April 2011 Comentarii (0)

Comisia Europeana doreste doar masini electrice in centrul oraselor
Noutati-auto

Comisia Europeana a declarat ca doreste ca pana in 2050 sa se interzica accesul masinilor diesel sau pe benzina in centrul oraselor din Europa. Noua decizie va implica si transportorul local, acesta va suferi o reducere de emisii de 40%.

Imagini (1) Data: 29 March 2011 Comentarii (0)

Petrom urca pretul carburantului la aproape 6 lei / litru
Noutati-auto

Petrom a scumpit din nou carburantii, marti, cu 9 bani / litru, la doar cateva zile dupa ce a facut-o inca o data. Cel mai scump sortiment de benzina ajunge astfel la 5,96 lei / litru.Citeste continuarea stirii

Imagini (0) Data: 8 March 2011 Comentarii (0)

Noul Nissan Micra DIG-S Turbo consuma 4.1 litri/100 km
Noutati-auto

Nissan a lansat unul dintre cele mai ecologice propulsoare pe benzina din lume. Acesta se regaseste pe noul Micra DIG-S Turbo. Noul model economic va debuta oficial la Salonul Auto de la Geneva si va fi disponibil incepand cu aceasta vara.

Imagini (0) Data: 21 February 2011 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1590 :: 15.29MB