No SSO cookie
Mazda CX-5 facelift, prețurile pentru România
Noutati-auto

SUV-ul CX-5 primește în 2015 numeroase elemente noi, printre care se regăsesc faruri cu tehnologie LED, un interior complet nou, cu sistemul de conectivitate smartphone MZD Connect, o gamă variată de tehnologii noi de siguranță activă și motorizarea SKYACTIV-G pe benzină de 2.5l. Modelul este deja în showroom-urile din România.

Imagini (7) Data: 16 March 2015 Comentarii (0)

Prețurile noului Suzuki Vitara în România
Noutati-auto

Noul SUV compact în cinci uși va fi disponibil la vânzare în România începând cu 1 aprilie, fiind disponibil cu două motorizări, 1,6 litri benzină și 1,6 litri DDiS, ambele de 120 CP, în patru niveluri de echipare - Cool, Passion, Spirit şi Luxus cu prețuri pornind de la 14.100 Euro (TVA inclus)

Imagini (13) Data: 10 March 2015 Comentarii (0)

Noul prototip BMW Seria 3 plug-in hybrid
Noutati-auto

Prototipul BMW Seria 3 plug-in hybrid va combina un motor pe benzină, cu patru cilindri şi tehnologie TwinPower Turbo, din noua gamă de motoare Efficient Dynamics cu un electromotor, oferind standarde de performanţe sportive la acelaşi nivel cu cele ale unui model BMW Seria 3 echipat cu un motor convenţional cu şase cilindri, şi o reducere semnificativă a consumului.

Imagini (45) Data: 30 November 2014 Comentarii (0)

Citroen C4 Cactus se lansează în România
Noutati-auto

Noul Citroen C4 Cactus este comercializat în România cu preţuri începând de la 12.995 euro, inclusiv TVA pentru versiunea Live şi motorizarea pe benzină VTi cu 82 CP şi cutie de viteze manuală cu 5 trepte şi care ajung până la 18.228 euro, inclusiv TVA pentru versiunea Shine echipată cu una dintre motorizările e-HDi de 92 CP sau BlueHDI de 100 CP şi 5 ani garanţie, în limita a 100.000 km.

Imagini (27) Data: 30 September 2014 Comentarii (0)

Seria 1 disponibilă în premieră cu BMW xDrive
Noutati-auto

Începând cu luna noiembrie, pentru noul BMW Seria 1,atât în variantele cu 3 şi 5 uşi, sunt disponibile 5 motorizări pe benzină şi 6 diesel, cu o gamă de puteri între 95 CP şi 320 CP, toate dispunând de pachetul de tehnologii TwinPower Turbo

Imagini (0) Data: 15 November 2012 Comentarii (0)

Intre timp in Rusia: De ce m-ati tras pe dreapta?
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti un material video inedit venit din Rusia. O simpla plimbare in oras cu pompa de benzina.

Imagini (0) Data: 6 November 2012 Comentarii (0)

Sasiul SuperSport al Opel Insignia, acum in mai multe variante
Noutati-auto

Opel utilizează pentru prima oară şasiul SuperSport de înaltă performanţă pentru autovehiculele Insignia cu tracţiune pe puntea faţă. Două variante Insignia, pe benzină şi diesel, cu tracţiune pe puntea faţă (FWD) vor fi prevăzute cu un pachet pentru şasiu format din suspensia HiPerStrut (High Performance Struts), frâne Brembo şi reglat în conformitate cu setările OPC (Opel Performance Center).

Imagini (0) Data: 2 August 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Iata ce se poate intampla daca va jucati cu bricheta cand alimentati
Noutati-auto

Stim ca e interzis sa facem asa ceva in benzinarii, mai ales atunci cand suntem in apropierea unei pompe care alimenteaza. Daca vreti sa vedeti un caz concret, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 1 July 2012 Comentarii (0)

BASF – partener al industriei auto în Romania si in lume
Noutati-auto

Bucureşti – 29 mai 2012 – Lider mondial în domeniul chimic, BASF este unul dintre principalii furnizori de produse chimice destinate industriei auto, furnizând o gamă largă de produse, de la materiale plastice, poliuretani, catalizatori auto, lacuri şi vopsele, produse pentru textile şi piele, până la aditivi pentru benzină şi motorină, materiale catodice şi electroliţi pentru noile baterii litiu-ion de înaltă performanţă.

Imagini (5) Data: 29 May 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Porsche Panamera Facelift
Noutati-auto

Va prezentam astazi un clip exclusiv cu viitorul facelift a modelului Panamera. Acesta a fost surprins in timpul unei vizite la o benzinarie. Daca sunteti curiosi sa vedeti cum arata, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 29 April 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2095 :: 18.93MB