No SSO cookie
Tipuri de difuzoare auto! Tu stii de care ai nevoie?
Noutati-auto

Difuzoarele auto sunt un dar de la producatorii de sisteme audio. Fara ele ne-am plictisi la cozile parca infinite de la semafoare.

Imagini (4) Data: 16 November 2016 Comentarii (0)

Infiniti va lansa Q30 la Salonul Auto de la Frankfurt
Noutati-auto

Infiniti, divizia premium a Nissan, vrea să acapareze o parte dintre vânzările lui Audi A3 și Mercedes-Benz CLA, lansând compacta Q30 pe 15 septembrie la Salonul Auto de la Frankfurt.

Imagini (6) Data: 26 July 2015 Comentarii (0)

Primele informații despre noul BMW X1
Noutati-auto

Noul BMW X1 vine să construiască pe succesul primei generaţii, un model de succes care a deschis o nouă categorie în segmentul premium şi s-a vândut până acum în peste 730.000 de unităţi. După cum se poate observa foarte clar în fotografiile de presă internaționale, Claudiu David, singurul instructor non-german care face parte din echipa internaţională BMW Driving Experince, a condus noul BMW X1 pentru a realiza fotografiile necesare lansării modelului german.

Imagini (72) Data: 3 June 2015 Comentarii (0)

Primele informații despre noul Jaguar XF
Noutati-auto

Dorința celor de la Jaguar de a acapara o parte importantă din vânzările realizate în prezent de modelele germane este pe cale de a se intensifica, odată cu lansarea noului Jaguar XF, care va fi pus în vânzare începând din acest an. În timp ce F-Type poate fi tentant pentru clienții Porsche, XE duce o luptă acerbă cu BMW Seria 3, Jaguar F-Pace este în duel cu Audi Q5 și în timp ce modelul XJ este redesenat în această perioadă, iată că britanicii au mai găsit timpul necesar pentru a modifica versiunea actuală a lui XF.

Imagini (25) Data: 24 March 2015 Comentarii (0)

INTERVIU: Creatorul clasicului Scirocco vorbeşte despre Noul Scirocco
Editoriale

Giugiaro a creat modelele Passat în 1973, Scirocco în 1974, prima generaţie Golf în 1974, Audi 80 în 1978 şi Jetta în 1979

Imagini (7) Data: 10 September 2014 Comentarii (0)

30.000 de vizitatori la Bucharest Wheels Arena 2013
Noutati-auto

Peste 400 de masini si motociclete si-au etalat sutele de cai putere in fata unei audiente de peste 30.000 de spectatori, in cele trei zile pline de adrena

Imagini (5) Data: 4 June 2013 Comentarii (0)

Mercedes, in continuare pe locul trei
Noutati-auto

In cursa pentru suprematia segmentului premium, Mercedes-Benz continua sa ramana in urma rivalilor Audi si BMW.

Imagini (0) Data: 13 October 2012 Comentarii (0)

A 4-a victorie din 2012 pentru BMW Motorsport
Noutati-auto

Debutantul brazilian la Valencia (Spania): pilot al BMW Team RBM, Augusto Farfus a obţinut prima sa victorie în DTM pe "Circuit de la Comunitat". În vârstă de 29 de ani şi aflat la comenzile Castrol EDGE BMW M3 DTM, Augusto a trecut linia de sosire cu un avans de 8,406 secunde faţă de Adrien Tambay (Franţa, Audi), devenind astfel primul brazilian din istoria DTM care a urcat pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.

Imagini (0) Data: 1 October 2012 Comentarii (0)

Interviu cu castigatorul concursului "Vacanta All Inclusive"
Noutati-auto

Domnul Rosoga Claudiu este castigatorul concursului "Castiga o vacanta All Inclusive" organizat de Masini.ro si a avut amabilitatea sa raspunda la cateva intrebari despre acest concurs si nu numai

Imagini (7) Data: 27 September 2012 Comentarii (0)

Centrul Tehnic Titu a obtinut certificarea ISO 14001
Noutati-auto

In perioada 3-14 septembrie la Centrul Tehnic Titu (CTT) s-a desfasurat un audit de certificare a Sistemului de Management de Mediu, in urma caruia s-a decis acordarea certificarii ISO 14001 pentru centrul de incercari al Renault in Romania. Acest rezultat a fost posibil datorita preocuparii constante fata de protectia mediului inconjurator si a investitiilor realizate in acest sens la Titu, investitii ce totalizeaza 3,5 milioane de euro in perioada 2008-2012.

Imagini (0) Data: 20 September 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2094 :: 19MB