No SSO cookie

30.000 de vizitatori la Bucharest Wheels Arena 2013

voteaza
(0/ 0)
30.000 de vizitatori la Bucharest Wheels Arena 2013
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Peste 400 de masini si motociclete si-au etalat sutele de cai putere in fata unei audiente de peste 30.000 de spectatori, in cele trei zile pline de adrena

 
 

Prezenta a peste 100 de producatori internationali de piese si accesorii, simulatoare si pit stop de Formula 1, precum si demonstratiile de stunt bike, BMX, skate, drift, off road, supermoto sau rally cars, au intregit acest concept unic in Europa - BUCHAREST WHEELS ARENA, care si-a confirmat, in perioada 24-26 mai 2013, statutul de cel mai mare festival auto/moto si de sporturi extreme din Romania, eveniment organizat de Arena Events si Romexpo, powered by Auto Total Business Show.

 

Numarul mare de spectatori – cu 10.000 mai multi decat la prima editie, de anul trecut, ne-a atestat faptul ca BUCHAREST WHEELS ARENA este un eveniment care poate creste de la an la an. Am reusit sa strangem in cadrul aceluiasi festival cele mai multe discipline din zona auto/moto si de sporturi extreme, ceea ce ne determina sa ne gandim increzatori la editia din 2014, cand vom incerca sa ne apropiem si de partea de expozitie de automobile, de producatori, importatori si distribuitori de autovehicule”, a declarat Corneliu Ladin, producatorul evenimentului.

Suntem onorati de faptul ca, pentru al doilea an consecutiv Romexpo a fost partener in organizarea acestui show unic in Europa si ne-am dorit ca si de aceasta data, alaturi de reprezentantii Arena Events si de piloti, sa oferim publicului trei zile de neuitat. Putem spune ca am reusit, dat fiind numarul mare de vizitatori si participanti. Va asteptam si in 2014 alaturi de noi” a declarat Mariana Suciu, Director General ROMEXPO S.A.

 

Intre 24 si 26 mai 2013, in Centrul Expozitional Romexpo, s-a desfasurat cea de a doua editie a BUCHAREST WHEELS ARENA. Invitati speciali, vedete si sportivi de la cele mai bune cluburi din Romania au intretinut publicul, pe perioada celor trei zile de festival, cu demonstratii pe una sau mai multe roti. Chris Pfeiffer, multiplul campion mondial si european la ‘Stunt Bike’, a adus publicul in extaz, si la propriu si la figurat, cu cascadoriile sale pe doua roti, pe o roata si pe langa rotile motorului sau special preparat pentru acrobatii. In pauzele dintre demonstratii, Chris Pfeiffer s-a bucurat alaturi de public de concertul B.U.G Mafia si demonstratiile de off road.

BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 a avut ca invitati speciali si prezentatori ai evenimentului pe vedetele Antena 1, Razvan si Dani.

Vali Porcisteanu si Manu Mihalache, intr-o formula care a functionat la fel de magic ca si la prima editie BUCHAREST WHEELS ARENA, au demonstrat publicului ce pot face cu masinile cu care participa in Campionatul National de Raliuri, alaturi de vedete autohtone precum Puya, Ginal Pistol, Dani Otil sau Giulia.

‘’S-a incheiat un weekend superb ... Bucharest Wheels Arena 2013, un eveniment rasunator si foarte reusit din toate punctele de vedere. Dupa experienta de anul trecut, am inteles ca nu trebuie ratat un astfel de festival automobilistic si ca numele meu trebuie sa fie prezent printre toti cei care urmau sa faca un spectacol de zile mari si cu ocazia celei de-a doua editii. Spre bucuria mea, am avut la dispozitie de aceasta data masina de concurs (Mitsubishi Lancer Evo X), care a avut de indurat mult "stres" in cele trei zile de show total si asa cum era de asteptat, s-a "comportat" exemplar. Pentru a "colora" si mai mult evolutia mea, pe scaunul navigatorului au luat parte alaturi de mine, Giulia Anghelescu, Dragos Gardescu (Puya), Mihaela Ifrim (DjMikiLove), Bianca Voicu si nu in ultimul rand, Dani Otil. Le multumesc tuturor celor care s-au implicat impreuna cu noi in aceasta "actiune" si, de asemenea colegului Manu Mihalache, alaturi de care am petrecut un weekend minunat si am putut oferi unui public extrem de numeros, un spectacol de zile mari. Programul nostru sportiv intra acum intr-o mica vacanta, urmatoarea confruntare fiind Raliul Clujului (Transilvania Rally - 21-23.06).’’ – a declarat Vali Porcisteanu.

 

Sute de vizitatori s-au bucurat de la fel de multe ture, pe traseul de off road urban special amenajat, in dreapta sau in stanga celor mai buni piloti de off road din Romania, campioni nationali sau sportivi de la unele dintre cele mai bune cluburi din tara: Kamikaze Off Road Team, GTC MotorSport sau BGS MotorSport. O ocazie unica pentru multi dintre pasionatii de off road 4x4, BUCHAREST WHEELS ARENA fiind singurul eveniment din Romania care aduce pe acelasi traseu, publicul si masinile special preparate pentru off road extrem.

 

Marius Mitrache, Cristi George, Iulian Jumuga, Alex Gorgan si Razvan Tica si-au incis cauciucurile in ritm de drift, cu artificii, fum si toate incredientele unui spectacol inedit.

BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 a inclus si o expozitie de tuning auto-moto, in cadrul careia au fost prezentate publicului peste 220 de masini modificate si motoare, apartinand pasionatilor de tuning de la cele mai bune cluburi din tara: Midnight Racers Romania, No Speed Limit, Skoda Toys, GheTTo Tuning, Overspeed Tuning Club, StreetArt, Custom Shop, Bertone Romania, MySuzuki, ZZ Tuning, Street Maniacs, Unknown Club si Madness Crew.

O premiera si o exclusivitate pentru BUCHAREST WHEELS ARENA 2013 au fost si demonstratiile de supermoto. Clubul Adventure Ride si pilotii Jumba – Catalin Mitachescu, Sasha Tolocenco, Liviu Gheorghe, Sorin Caraiman, Marius Prodan, Alec Dumitrescu, Ilie Tache, Dan Stroe au organizat si simulat o cursa de supermoto pe un circuit special amenajat.

Si pentru ca BWA - Bucharest Wheels Arena sustine si promoveaza tot ce tine si se sustine pe roti, de la cea de a doua editie nu au lipsit nici demonstratiile de BMX si SKATE, organizate sub forma unor concursuri sustinute de unul dintre partenerii evenimentului - Monster Energy.

In mai 2014, organizatorii Arena Events si Romexpo, vor reveni cu cea de a III – a editie a BUCHAREST WHEELS ARENA.

 

 

 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2424 :: 22.2MB