No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 23 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (30) ·

    Modele BMW Individual Manufaktur pentru Seria 7

    Prin noul BMW Seria 7, BMW a stabilit deja repere în ceea ce priveşte luxul contemporan, confortul şi inovaţiile. Acum, BMW Individual Manufaktur ridică încă o dată nivelul prin detalii exclusiviste şi fin prelucrate ale echipamentelor ale celor două modele superexclusiviste bazate pe BMW 750Li xDrive - "Solitaire Edition", care este limitată la şase unităţi, şi "Master Class Edition", din care va fi disponibilă o versiune unicat.

    Detalii
  • Noutati-auto · 22 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (22) ·

    Noul smart fortwo cabrio

    În România, noul smart fortwo cabrio va fi disponibil începând cu luna martie și va avea un preț începând de la 15.762 Euro.

    Detalii
  • Noutati-auto · 17 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (8) ·

    Strategia pe termen mediu și lung a BMW Group

    BMW Group va extinde gama de produse BMW i, iar noi modele din clasa de lux se vor lansa pentru cele mai profitabile segmente

    Detalii
  • Noutati-auto · 16 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (22) ·

    OFICIAL: Audi Q2

    Audi dezvăluie noul Audi Q2 la Salonul Auto Internațional de la Geneva. SUV-ul compact este un vehicul urban pentru deplasări zilnice, unind un design progresiv cu un înalt nivel de funcționalitate. Sistemele de conectivitate, infotainment și asistență păstrează nivelul consacrat din clasele superioare.

    Detalii
  • Noutati-auto · 09 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    ANALIZĂ: Mercedes-Benz Clasa E 2016 W213

    A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200. · A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.A zecea generație de limuzine din clasa business, Mercedes-Benz Clasa E va fi disponibilă în Centrele Autorizate de Vânzare Mercedes-Benz din România începând cu luna aprilie. Prețurile pentru noua Clasă E încep de la 47.514 Euro inclusiv TVA pentru E 200.

    Detalii
  • Noutati-auto · 06 Martie 2016 · Comentarii (0) · Imagini (0) ·

    GENEVA 2016: Standul Suzuki

    Noul Suzuki Baleno este pregătit pentru lansarea pe piața europeană, în timp ce tehnologiile noi sunt prezentate: platformă de nouă generație, motorul BOOSTERJET și sistemul hibrid de tip “mild” SHVS. Noul Suzuki Baleno este pregătit pentru lansarea pe piața europeană, în timp ce tehnologiile noi sunt prezentate: platformă de nouă generație, motorul BOOSTERJET și sistemul hibrid de tip “mild” SHVS.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2509 :: 22.25MB