No SSO cookie

Stiri

  • Noutati-auto · 21 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (23) ·

    Audi A7 Sportback h-tron quattro

    A7 Sportback h-tron quattro utilizează un puternic și sportiv sistem de propulsie electric cu pile de combustibil pe post de sursă de energie, în combinație cu o baterie hibridă și un motor electric suplimentar amplasat în partea posterioară.

    Detalii
  • Noutati-auto · 20 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (55) ·

    Noul Mercedes-Maybach Clasa S

    Un nou model bazat pe emblematicul Clasa S a fost dezvăluit oficial de curând. Este vorba despre Mercedes-Maybach S600, prezentat săptămâna aceasta la Salonul Auto de la Los Angeles şi la Salonul Auto de la Guangzhou. Este cu 200 mm mai lung faţă de versiunea cu ampatament mărit a Clasei S, măsurând 5.453 mm în lungime şi oferind chiar mai mult spaţiu pentru pasageri decât Clasa S, ampatamentul acestuia fiind de 3.365 mm.

    Detalii
  • Noutati-auto · 19 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (18) ·

    300.000 de comenzi şi un nou motor pentru Opel Mokka

    În cei doi ani de la lansarea pe piaţă, SUV-ul subcompact a primit peste 300.000 de comenzi. Recent, vânzările Mokka au prezentat un ritm şi mai accelerat. În ultimele şapte luni s-au înregistrat 100.000 de comenzi. În august, cel mai bine vândut model Opel a reuşit să depăşească vânzările din Europa ale oricărui alt model de autovehicul din segmentul său. Din punctul de vedere al vânzărilor în cadrul Opel, modelul Mokka ocupă locul trei, în spatele modelelor Corsa şi Astra, însă în faţa modelelor Insignia şi Zafira Tourer.

    Detalii
  • Noutati-auto · 17 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (40) ·

    Noi accesorii M Performance şi John Cooper Works Tuning

    BMW îşi extinde portofoliul de componente M Performance din gama de Accesorii Originale BMW, iar MINI va prezenta noile game de accesorii originale, diferenţiate în trei “caractere de design”, la Salonul Auto de la Essen (29.11-07.12.2014).

    Detalii
  • Noutati-auto · 15 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (6) ·

    Raliul Sibiului a fost inclus în calendarul 2015 al CNR

    Sibiu Rally Challenge, festivalul dedicat sporturilor cu motor programat în perioada 20 - 23 august, continuă cu și mai multe provocări în 2015. Una dintre ele este Raliul Sibiului care face parte și din calendarul Campionatului Național de Raliuri Dunlop, desfășurat sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv (FRAS).

    Detalii
  • Noutati-auto · 14 Noiembrie 2014 · Comentarii (0) · Imagini (2) ·

    Mercedes-Benz Romȃnia iniţiază „Testul gratuit de lumini”

    Între 1 şi 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz România lansează pentru a şasea oară consecutiv programul gratuit de verificare şi reglare a luminilor exterioare. În Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din România, autoturismele şi autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia în mod gratuit de aceste servicii.

    Detalii

Cauta masini

Abonare la newsletter

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3819 :: 17.95MB