No SSO cookie

Sébastien Loeb participă la Raliul de la Monte-Carlo 2015 la volanul DS3 WRC

voteaza
(0/ 0)
Sébastien Loeb participă la Raliul de la Monte-Carlo 2015 la volanul DS3 WRC
WRC · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De 9 ori campioni mondiali şi de şapte ori câştigători ai Raliului de la Monte-Carlo, Sébastien Loeb şi Daniel Elena reintră în cursa Raliului de la Monte-Carlo la bordul unui DS 3 WRC.

 
 

Această apariţie în cadrul celui mai renumit raliu susţine lansarea mărcii DS.

Din Suedia până în Australia, trecând prin Argentina, Campionatul Mondial de Raliuri (WRC) reprezintă, fără îndoială, cea mai mare provocare din sportul auto contemporan, ţinând cont de traseele şi de condiţiile climatice întâlnite. Cu două titluri mondiale şi 23 de victorii repurtate, DS3 WRC se poziţionează în rândul celor mai bune maşini de curse dintre modelele existente în prezent în cadrul WRC. Legendarul Raliu de la Monte Carlo (19 – 25 ianuarie) deschide calendarul competiţional în sud-estul Franţei.

loeb-1

 

Cele două versiuni DS3 WRC desemnate să adune puncte la Campionatul Constructorilor vor fi pilotate de Kris Meeke / Paul Nagle, echipaj confirmat deja pentru întreg sezonul. Specialişti de renume în domeniul raliului, Sébastien Loeb şi Daniel Elena, vor intra în competiţie încă o dată, revenind în cursă la un an de la sfârşitul participării lor.

Noua provocare este privită cu modestie şi entuziasm de Séb şi Daniel, iar revenirea lor va încânta fără îndoială numărul mare de fani, care sperau de mult timp să-i revadă concurând împreună la un raliu!

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1254 :: 17.79MB