No SSO cookie

Citroen DS3 Ines De La Fressange Concept

voteaza
(0/ 0)
Citroen DS3 Ines De La Fressange Concept
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Centrul de design Citroen DS a colaborat recent cu brandul francez Ines de La Fressange pentru a dezvolta ediţiile speciale ale modelelor DS3 şi DS3 Cabrio

 
 

Citroen se pare că vrea să uimească publicul la Salonul Auto de la Paris din acest an. După dezvăluirea conceptului DS Divine pe 8 septembrie, constructorul francez a prezentat publicului mai multe concepte bazate pe DS3 care subliniază colaborarea sa cu diferite brand-uri sau personalităţi marcante ale modei pariziene.

Centrul de design Citroen DS a colaborat recent cu brandul francez Ines de La Fressange pentru a dezvolta ediţiile speciale ale modelelor DS3 şi DS3 Cabrio. Cele două concepte au fost proiectate cu un obiectiv clar şi anume acela de a spori ideea că modelul DS3 este foarte potrivit pentru o fashionistă franceză foarte exigentă.

Conceptele vin cu un stil unic şi o mulţime de elemente grafice, exact ceea ce se găseşte şi pe articolele vestimentare semnate de celebrul brand francez.

DS3 şi DS3 Cabrio au fost proiectate separat, fiecare cu propriul stil de design care pune accent pe potenţialul de personalizare a întregii linii DS3.

Cele două concepte sunt programate pentru a-şi face debutul la evenimentul DS WORLD PARIS din această săptămână, înainte de a merge la Salonul Auto Paris ce se deschide pe 4 octombrie.

La exterior se vede imediat diferenţa între DS3 şi DS3 Cabrio. Primul vine cu o caroserie vopsită în nuanţa satinată Ink Blue, îmbinată foarte bine cu plafonul lucios în nuanţă Onyx Black. În acelaşi timp, cel de-al doilea model vine cu o caroserie vopsită în nuanţa lucioasă Perla Nera Black şi un acoperiş mat în culoare Infinite Blue, alături de un soft top în aceeaşi nuanţă.

Atât DS3 cât şi DS3 Cabrio dispun de un set de jante de 17 inch Aphrodite diamond-cut acoperite cu o nuanţă albastră.

Există şi câteva asemănări între cele două modele proiectate de către Ines de La Fressange. De exemplu, carcasele oglinzilor sunt vopsite în culoarea Ines Red şi creează un contrast subtil, dar interesant cu nuanţele disponibile pe cele două versiuni ale DS3 şi DS3 Cabrio. Culoarea Ines Red este regăsită şi pe zona centrală a jantei, în jurul logo-ului DS.

Cei de la Citroen au anunţat că ambele concepte vor împărţi acelaşi design al habitaclului. Cele mai importante elemente ale personalizării realizate pentru aceste concepte sunt elementele vopsite în culori de roşu, alb şi albastru ce se regăsesc în interiorul realizat cu multă atenţie.

Scaunele au primit de asemenea diferite modificări, precum pielea de culoare Granite Blue şi cusături albe.

Nici bordul nu a fost uitat, astfel că acesta este vopsit în aceeaşi culoare Ines Red care se regăseşte şi pe carcasele oglinzilor sau pe jante.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2582 :: 22.13MB