No SSO cookie

Noua linie DS, expusă în cadrul Salonului Auto de la Paris

voteaza
(0/ 0)
Noua linie DS, expusă în cadrul Salonului Auto de la Paris
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Noul brand DS născut la Paris va avea debutul în cadrul Salonului Auto de la Paris, care urmează să-și deschidă porţile în câteva săptămâni

 
 

Noul brand DS născut la Paris va avea debutul în cadrul Salonului Auto de la Paris, care urmează să-și deschidă porţile în câteva săptămâni. Lansat oficial la 1 iunie, anul acesta, obiectivul DS este clar: să poziţioneze industria auto franţuzească printre primii constructori de automobile premium. Vor fi prezentate concept car-urile DIVINE DS și DS 3 INES DE LA FRESSANGE PARIS care prefigurează viitorul mărcii. De asemenea vor fi expuse și cele mai noi modele, DS 3 și DS 3 CABRIO cu o nouă semnătură luminoasă și noi servicii conectate, ale căror detalii complete le puteţi vedea aici. Vizitatorii standului DS din pavilionul 1 vor păși în universul DS, caracterizat de rafinamentul, tehnologia și eleganţa mărcii.

Salonul Auto de la Paris își va deschide porţile cât de curând, fiind o ocazie perfectă pentru a atrage atenţia publicului asupra lansării impresionante a brand-ului DS. Linia DS se distinge cu ușurinţă, graţie stilului unic, rafinamentului fiecărui detaliu, materialelor luxoase și tehnologiei inovatoare. Standul DS din cadrul Salonului Auto de la Paris, va căpăta un rafinament aparte graţie celor două concept car-uri dezvăluite presei în decursul acestei luni:

concept_divine_ds_01_1

DIVINE DS, o veritabilă creaţie și o prefigurare a viitorului mărcii. Un autovehicul compact cu patru uși, înfrumuseţat de liniile fluide evidenţiate de elementele grafice. Exteriorul distinctiv al DIVINE DS este completat de interiorul înfrumuseţat de elementele combinate original astfel încât să denote spiritul avangardist și rafinamentul DS. Acest concept car, dă frâu liber creativităţii și propune un nou concept în materie de design "hypertypage", adică fiecare vehicul vine cu trei ambianţe interioare unice, fascinante care pot fi schimbate. Conceptul denotă obiectivul principal al DS, acela de a oferi clienţilor un autovehicul care să se plieze perfect personalităţii lor.

s0-mondial-2014-ds-officialise-le-concept-ds3-ines-de-la-fressange-331470

DS3 INES DE LA FRESSANGE PARIS CONCEPT, despre care am vorbit de curând aici, se distinge prin eleganţă, rafinament și modernitate. Nuanţa satinată Ink Blue, pavilionul strălucitor Black Onyx, și jantele diamantate Aphrodite 17'', conferă concept car-ului un plus de stil realizat prin munca artizanală a Centrului de Design și Ines de la Fressange Paris şi împrumută imaginea femeii pariziene, îndrăzneţe, foarte la modă. Pe lângă noua semnătură luminoasă, DS 3 atrage privirile graţie carcaselor oglinzilor "Ines Red" la care se adaugă multiplele variante de personalizare. Interiorul este pur şi simplu impresionant, graţie tapiţeriei din piele Blue Granite și a cusăturilor cu alb încoronate de planșa de bord "Ines Red". Un concept car îndrăzneţ, ce înglobează rafinamentul parizian oferind un potenţial infinit de personalizare a DS 3.

Pe lângă aceste două concept car-uri ce prefigurează viitorul DS, vizitatorii au posibilitatea de a pătrunde în universul mărcii, să redescopere automobilele care i-au asigurat succesul de astăzi, precum și să descopere ultimele produse și echipamente, inclusiv noile servicii online DS CONNECT. Acestea includ:

MyDS Scan, aplicaţie disponibilă pe smartphone care folosește recunoașterea vizuală pentru operarea mai ușoară a autovehiculului;

DS Connect Box, un sistem dezvoltat pentru smartphone-uri care furnizează informaţii cu privire la utilizarea autovehiculului. DS Connect Box îmbunătătește de asemenea  siguranţa oferind servicii de asistenţă localizată și apelul de urgenţă.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3407 :: 22.14MB