No SSO cookie

Volkswagen lanseaza productia Up! inainte de debutul de la Frankfurt

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen lanseaza productia Up! inainte de debutul de la Frankfurt
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cu un ampatament foarte mare si o latime aproape cu inaltimea, Up! este una din cele mai mici masini cu patru scaune.

 
 

Primul Up! a fost lansat la Frankfurt Motor Show in 2007. De atunci si pana acum a fost pus la punct cu o serie de upgrade-uri.

Mai mic decat Polo, Up! este primul dintr-o serie de autoturisme mici, ce vor fi facute de VW. In ceea ce priveste modelul de productie, produsul finit pare a fi o interpretare fidela a vehiculelor concept.

Cumparatorii pot alege intre doua motoare de 1.0 litri cu trei cilindri, pe benzina, de 59 sau 74 CP.  Sunt in lucru si versiunile pe gaz sau electrice. Folosind tehnologia BlueMotion cu sistem Start/Stop, cele doua motoare de 1.0 litri emit mai putin de 100g/km CO2.

Este caracterizat de un ampatament ce masoara 2,42 metri.  Are o lungime de 3,54 m si 1.64 m latime, ceea ce face ca Up! sa fie una dintre cele mai mici masini cu patru scaune. Inaltimea Up! este de 1.48, ceea ce face ca interiorul sa fie foarte spatios.

In interior vom gasi  un sistem mobil, Portable Infotainment Device (PID), ce cuprinde sistem de navigatie, telefon, informatii despre punctele de atractie sau de divertisment din diferite locatii si sistem de parcare.  Are de asemenea un sistem de oprire automat, in caz ca detecteaza o coliziune iminenta.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.3850 :: 22.13MB