No SSO cookie

Volkswagen ia in calcul producerea Bulli

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen ia in calcul producerea Bulli
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Reactia pozitiva la noul vehicul electric Bulli i-au facut pe oficialii de la VW sa se gandeasca la intrarea acestuia in productia de serie.

 
 

Conform rapoartelor media, Volkswagen planuieste sa bage in productie conceptul MPV Bulli.

Bulli a fost lansat la Geneva Motor Show anul acesta, ca un studiu  pentru inlocuirea Microbuzului Transporter al anilor 60. Initial nu a existat nici o intentie de a produce Bulli, dar reactia pozitiva a publicului a facut ca VW sa ia acest lucru in considerare.

Daca proiectul Bulli va primi unda verde de la sefii VW, acesta va fi produs la uzina Puebla din Mexic, impreuna cu noul Beetle, cu care va imparti platforma.

Conceptul Bulli este un MPV mic, cu cinci locuri, ce masoara 3.99 m lungime, 1,75 m latime, 1.70 inaltime si un ampatament de 2.62.

Walter da Silva, sef designer VW a declarat recent revistei Autocar ca societatea este de acord cu introducerea Bulli in productie.

Masina prezentata la Geneva este un vehicul electric de 40kW, cu o baterie Li-Ion, care poate fi incarcata in mai putin de o ora la o statie de incarcare. Motorul electric produce 85 kW, aprox. 114 CP si 270 Nm cuplu. S-ar putea pune si un motor diesel sau unul pe benzina, daca se va dovedi necesar.

Ca oricare EV, Bulli are o autonomie maxima de 300 km, accelereaza de la 0-100 km/h in 11,5 secunde si atinge o viteza maxima de 140 km/h.

Daca va primi acceptul de a intra in productia de serie, primele vanzari ale Bulli se estimeaza ca vor fi in 2014.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1933 :: 17.79MB