No SSO cookie

Volkswagen Polo R, zvon sau realitate?

voteaza
(0/ 0)
Volkswagen Polo R, zvon sau realitate?
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Odata cu lansarea programului WRC de catre Volkswagen, presa speculeaza posibila aparitie a unui model Polo R.

 
 

Posibilitatea ca Volkswagen sa produca, intr-un viitor apropiat, un model Polo R este din nou in carti. Despre acest zvon s-a mai discutat, ba s-au speculat  si oarece posibile detalii tehnice.

Sansa ca zvonul sa devina realitate, iar Volkswagen sa produca un Polo R destinat pubicului larg, adica cu drept de circulatie pa strazile publice, revine acum, odata cu lansarea Volkswagen Polo R WRC, masina cu care germanii se pregatesc sa ia cu asalt competitia World Rally Championship (WRC). Si dupa cum se poate observa, masina poarta brandul R inscris in nume, ceea ce i-a indemnat pe jurnalistii britanici de la Autocar sa ceara noi detalii referitoare la un posibil Polo R, de la membrul consiliului de conducere al VW Group, Ulrich Hackenberg.

Hackenberg a admis ca odata cu lansarea modelului Volkswagen Polo R WRC si posibilitatea producerii unui Polo R este mai aproape de realizabil, insa nu s-ar grabi sa creada ca se poate vorbi despre acest model pana in anul 2013.
Cat despre detalii tehnice, totul e la mana speculatiilor. Autocar presupune ca un viitor Polo R va primi motorul de la Polo GTI, adica 1,4 litri, in patru cilindri, twin-turbo, de 200 CP, cu sau fara sistemul de tractiune integrala dezvoltat de Audi pentru A1.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1475 :: 17.78MB