No SSO cookie

Rezultatele testelor EuroNCAP

voteaza
(5/ 1)
Rezultatele testelor EuroNCAP
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati care au fost rezultatele celei mai noi serii de teste EuroNCAP. In plus, avem pentru voi o galerie de imagini realizate la fata locului.

 
 

Cei de la EuroNCAP au realizat recent o noua serie de teste de siguranta. Majoritatea masinilor testate au fost prezentate recent in cadrul Salonului Auto de la Paris si tocmai de aceea testele efectuate de EuroNCAP reprezinta o carte de vizita, un ghid al sigurantei pentru posibilii clienti.

Au fost testate 15 modele si doar unul singur nu a reusit sa obtina cele cinci stele pretioase. Este vorba de mioritica Dacia Lodgy care a obtinut doar trei stelute.

Michiel van Ratingen, secretarul general al EuroNCAP a comentat asupra rezultatului obtinut de Lodgy:
"Am fost dezamagiti de prestatia Daciei Lodgy in cadrul testelor efectuate de noi. In urma cu o saptamana modelul Sandero destinat pietei din America de Sud a obtinut o singura stea in cadrul testelor NCAP din zona respectiva. Lodgy este o masina de buget, e adevarat si din aceasta cauza clientii accepte anumite compromisuri de siguranta. Acest lucru nu ar trebui sa se intample. Siguranta ar trebui sa fie pe primul loc iar Dacia mai are de invatat pe acest plan."

Pe de alta parte, restul modelelor au reusit sa obtina cinci stele (Fiat 500L, Ford Fiesta, Ford Kuga, Hyundai Santa Fe, Mercedes A-Klasse, Mitsubishi Outlander, Opel Mokka, SEAT Leon, Skoda Rapid, SEAT Toledo, Subaru Forester, Range Rover, Volvo V60 Plug-in Hybrid si noul Golf 7.

Dintre toate aceste modele, Volkswagen Golf 7 a obtinut cele mai multe laude datorita tehnologiilor avansate de siguranta.

Ce mai putem spune, din pacate pentru Dacia situatia nu a fost prea roz. Ramane sa vedem cum se vor descurca noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway. In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3055 :: 17.8MB