No SSO cookie

Dacia a lansat oficial noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway

voteaza
(5/ 1)
Dacia a lansat oficial noile modele Logan, Sandero si Sandero Stepway
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Intr-un an in care Dacia a lansat sase modele noi, sau macar patru, cu doua derivate, se poate spune ca industria romaneasca este in plina ascensiune.

 
 

Marti 13 noiembrie 2012, Dacia a lansat oficial in Romania, cele trei noi modele care vor constitui baza ofertei de vanzari a grupului. Numita de catre presedintele Traian Basescu "Plasa de siguranta a Renault", compania Dacia a inregistrat o ascensiune frumoasa de la preluarea sa de catre Renault, care a investiti in uzinele romanesti nu mai putin de 2 miliarde de Euro, fata de celee 400 milioane promise la negocierile pentru preluare.

Cele trei modele, care sunt de fapt doua, si o versiune de echipare superioara, sunt Logan, Sandero si Sandero Stepway, prezentate intr-un aliniament simbolizand tricolorul francez, adica Sandero in rosu, Logan intr-un alb-gri, iar Sandero Stepway in albastru.
Totul s-a petrecut in cadrul unui show de zile mari, oarecum nepotrivit pentru o companie care produce si comercializeaza vehicule din segmentul low-cost, intr-o perioada cand Romania traieste criza dupa criza.

Logan si Sandero nu mai par insa atat de low-cost ca primele generatii, aduc mai degraba cu niste masini dintr-o clasa normala, desi interiorul si pretul de vanzare le tradeaza apartenenta. Insa chiar si asa, potrivit declaratiilor facute de acelasi presedinte al Romaniei, avand in vedere numarul mare de comnezi Dacia de pe teritoriul Africii, se pare ca acest joint venture romano-francez mai are multe zile glorioase de trait.

Momentul lansarii celor trei vehicule a fost oarecum umbrit, probabil pentru ca ne aflam intr-o zi de marti 13, deoarece, asa cum a observat intreaga asistenta, placuta de inmatriculare pe care scria Logan, se desprinsese, iar noul model a aparut in fata publicului cu un zambet tamp si placuta atarnand intr-o parte. Speram din tot sufletul pentru Dacia, ca acesta sa nu fie un semn rau!

Dacia Logan 2 va putea fi comandat cu un pret de pornire de la 6.990 Euro, in timp ce Sandero si Sandero stepway pleaca de la 6.990, respectiv 10.800 Euro.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4371 :: 17.82MB