No SSO cookie

Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumoasă mașină din lume

voteaza
(0/ 0)
Range Rover Velar a primit distincția de cea mai frumoasă mașină din lume
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Modelul Range Rover Velar a fost desemnat cea mai frumoasă maşină din lume, câștigând titlul World Car Design of the Year, în cadrul ceremoniei de acordare a premiilor 2018 World Car Awards, care s-a desfășurat la New York.

 
 

Ajunsă la a 14-a ediție, competiția Mașina Anului (World Car Awards) este cea mai importantă de acest gen la nivel mondial pentru al cincilea an consecutiv, conform raportului publicat de Prime Research pentru anul 2017. Competiția a fost inaugurată în 2003 și lansată oficial în ianuarie 2004, pentru a prezenta realitatea pieței la nivel global și pentru a recunoaște și recompensa excelența în domeniul auto la nivel internațional.

Aducând strălucire, modernitate și eleganță în familia Range Rover, Velar oferă o combinație unică de excelență în design și tehnologii perfect integrate.

Prof. Dr Ralf Speth, CEO Jaguar Land Rover CEO, a declarat: „Range Rover Velar este un SUV remarcabil, din clasa superioară. Concept modern, design reușit, tehnologie multimedia inovatoare Touch Pro Duo și atenție deosebită acordată sustenabilității – ce combinatie uimitoare. Acest produs vorbește de la sine.

“F-TYPE, Evoque, F-PACE și acum Range Rover Velar câștigă titlul pentru cel mai bun design în cadrul decernării premiilor Mașina Anului. Acest lucru înseamnă foarte mult pentru noi. Mă simt onorat și doresc să mulțumesc tuturor membrilor juriului pentru încrederea și susținerea acordate echipei Land Rover în vederea continuării acestui drum. De asemenea, doresc să mulțumesc echipei care a proiectat modelul Velar, pentru pasiunea și dedicarea de care a dat dovadă și pentru eforturile depuse în vederea găsirii și implementării unor soluții extraordinare.”

Designul distinctiv al modelului Range Rover Velar se remarcă prin volumele perfect optimizate și profilul extraordinar. Farurile Matrix Laser-LED foarte subțiri, mânerele escamotabile ale ușilor și sistemul multimedia performant Touch Pro Duo fac parte din filozofia de design simplificat, adoptată de Range Rover.

Gerry McGovern, Directorul de Design Land Rover menționează: „Evoluția continuă a filosofiei noastre de design are la bază atenția continuă acordată realizării de vehicule pe care clienții le vor aprecia mereu. Range Rover Velar dă un sens nou modernității gamei de modele Range Rover, cu o multitudine de tehnologii inovatoare, care asigură un mediu plăcut atât pentru șofer, cât și pentru pasageri.

Ne simțim onorați că juriul a recunoscut  eforturile neobosite ale designerilor și inginerilor noștri, pentru a realiza un vehicul care se remarcă prin design extraordinar, tehnologie modernă și inovații importante, care se îmbină pentru a crea un vehicul cu o personalitate marcantă.”

SUV-ul de lux a surclasat modelele Volvo XC60 și Lexus LC 500, câştigând titlul World Car Design of the Year desemnat de juriul competiției 2018 World Car Awards, format din jurnaliști auto consacraţi, din 24 de țări.

Succesul modelului Velar precedă dubla victorie a modelului Jaguar F-PACE, din 2017. Lansat anul trecut și denumit după numele de cod al conceptelor originale Range Rover de la sfârșitul anilor 1960, Velar se poziționează între Range Rover Evoque și Range Rover Sport.

Este disponibil în 6 variante de motorizare, de la performantul motor diesel Ingenium, de 2,0 litri și 180 CP, la consacratul motor V6 pe benzină supraalimentat, de 3,0 litri și 280 CP.

Proiectat, realizat și fabricat în Marea Britanie, Velar se remarcă prin funcționalitate și conectivitate. În plus, dispune de toate capabilitățile specifice gamei de modele Range Rover. Cele mai noi tehnologii și utilizarea unor materiale cu un grad ridicat de sustenabilitate permit acestui SUV să facă față oricărei situații.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3653 :: 15.38MB