No SSO cookie

Noul Range Rover Sport se pregateste de lansare

voteaza
(5/ 1)
Noul Range Rover Sport se pregateste de lansare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Range Rover Sport va fi lansat inaintea Salonului Auto de la New York.

 
 

Compania Land Rover a anuntat ca va prezenta oficial noul Range Rover Sport, imediat inaintea New York Auto Show. Compania afirma ca este "cel mai rapid, sensibil si agil vehicul" pe care l-au produs pana acum, deci curiozitatea noastra asupra masinii este indreptatita.
Data exacta a lansarii este 26 martie 2013 si va fi transmisa live pe internet.

Si pentru cei care-si puin intrebarea "ce aduce nou acest Range Rover Sport?", este bine sa stie ca foloseste aceeasi constructie din aluminiu ca si Range Rover standard, deci va fi cu siguranta mai usor decat predecesorul model Sport.

La exterior, Sport vine cu o parte frontala mai agresiva, dar si cu un spate redesenat, cu proeminenta mai redusa. Parbrizul are o inclinatie destinata sa imbunatateasca aerodinamicitatea si aspectul sportiv.
Interiorul importa destul de multe elemente de la Range Rover standard, desi exista cateva tuse personalizate special pentru Sport, laolalta cu o pozitie de condus mai joasa.

Lansarea are inclusa si o promenada prin Manhattan, in New York. Motivul pentru care compania a ales aceasta zona este ca in Manhattan exista cea mai mare aglomeratie de clienti proprii dintre toate orasele, din intreaga lume, deci are si un scop publicitar precis targetat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1798 :: 17.78MB