No SSO cookie

Noul Range Rover Sport a fost prezentat la New York

voteaza
(0/ 0)
Noul Range Rover Sport a fost prezentat la New York
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Lansarea oficiala a Noului Range Rover Sport a avut loc in cadrul Salonului Auto de la New York, editia 2013.

 
 

Descris de catre oficialii companiei britanice ca fiind "cel mai rapid si cel mai agil Land Rover din istorie”, noul SUV a fost prezentat in premiera de catre Daniel Craig, vedeta seriei James Bond.

Noul Range Rover Sport duce experienta condusului la un nou nivel, iar transfomarile indraznete prin care a trecut modelul Range Rover Sport au dat nastere celui mai dinamic Land Rover de pana acum, fiind considerat un competitor puternic pe segmentul SUV-urilor premium.

Cu un aspect atletic, dar solid si puternic, noul model a renuntat la caroseria solida din otel ce a fost inlocuita cu o structura usoara din aluminiu, care pe langa reducerea  greutatii cu 420 kg, ofera si o siguranta sporita. De asemenea, dimensiunile noului SUV au fost modificate: lungimea a crescut cu 62 mm, latimea cu 55 mm, iar ampatamentul cu 178 mm. Acest lucru se traduce printr-un spatiu mai mare pentru pasageri, ce a permis montarea celui de-al treilea rand de scaune.

Noul model se remarca prin perfomante ridicate la un consum scazut, precum si prin emisii mai reduse de CO2 fata de modelul anterior.

Noul sistem de suspensii contribuie la manevrabilitatea dinamica caracteristica Noului Range Rover Sport atat on-road, cat si off-road. Astfel, asa cum am fost obisnuiti de Land Rover, si noul Ranger Rover face fata cu succes celor mai dificile terenuri si conditii climatice, oriunde in lume. Adaptarea la tipul de teren se realizeaza automat prin noua generatie a sistemului Terrain Response ® 2, generand o performanta optima, indiferent de conditii.

Interiorul mai luxos a fost proiectat astfel incat sa ofere soferului o experienta la volan mai dinamica si mai conectata. Sportivitatea interiorului este sustinuta de designul impecabil al scaunelor si al bordului, care il fac pe sofer sa simta ca detine controlul. Un habitaclu spatios si confortabil in care acoperisul panoramic permite luminii naturale sa inunde interiorul si sa contribuie la senzatia coplesitoare de spatiu.

Excelenta manevrabilitate si confortul Noului Range Rover Sport sunt completate de tehnologiile de ultima generatie utilizate, ce vin in sprijinul soferului in timpul condusului, printr-o utilizare intuitiva.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3309 :: 17.79MB