No SSO cookie

Range Rover SVR, prezentat la Goodwood Festival of Speed

voteaza
(0/ 0)
Range Rover SVR, prezentat la Goodwood Festival of Speed
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prototipul SVR de înaltă performanţă al Range Rover Sport, prezentat în cadrul Goodwood Festival of Speed

 
 

Cel mai puternic şi mai rapid Land Rover de producţie şi-a făcut debutul în cadrul Goodwood Festival of Speed, organizat în perioada 27-29 Iunie. Modelul Range Rover Sport SVR va fi primul care va purta noua emblemă SVR, emblemă ce va decora toate modelele viitoare de înaltă performanţă.

Modelul SVR se află în proces de dezvoltare, urmând a fi disponibil spre vânzare în anul 2015. Detalii privind transmisia noului model nu sunt încă dezvăluite, însă publicul se poate aştepta la un sunet al motorului menit să susţină viteza sa impresionantă. Datele de performanţă pentru SVR vor duce la un nou nivel statutul modelului Range Rover Sport,  recunoscut drept cel mai rapid, agil şi dinamic Land Rover construit vreodată.

Range Rover Sport SVR -  conceput, proiectat şi construit în Marea Britanie de către echipa Jaguar Land Rover Special Vehicle Operations - amplifică integritatea ingineriei şi atenţia la detalii, caracteristici specifice mărcii Land Rover.
Toate modelele SVR ce urmează a fi construite, vor trebui să corespundă unor criterii foarte exigente pentru a purta această emblemă, şi vor fi văndute, împreună cu restul gamei Land Rover, prin intermediul reţelei de dealeri autorizaţi.

Land Rover a redefinit segmentul SUV-urilor de înaltă performanţă odată cu lansarea primului model Range Rover Sport din 2005, care a combinat cu succes performanţa sport cu aptitudinile fără compromis, pe toate tipurile de teren. Aceast rezultat este validat şi de cifra totală de 500,000 de unităţi produse până în prezent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2000 :: 17.79MB