No SSO cookie

GENEVA 2015: Range Rover Evoque 2016

voteaza
(0/ 0)
GENEVA 2015: Range Rover Evoque 2016
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Range Rover Evoque, model 2016, a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Cel mai bine vândut Land Rover vine cu o serie de îmbunătăţiri semnificative la nivel de design şi tehnologii, iar aceste îmbunătăţiri vor atrage o gamă şi mai largă de clienţi şi admiratori ai mărcii.

 
 

Modificările exterioare includ un spoiler faţă nou, două grile noi, faruri LED şi trei modele noi de jante din aliaj. De asemenea, habitaclul Range Rover Evoque este prevăzut cu schimbări ale scaunelor şi uşilor și un sistem nou de infotainement, accesibil printr-un ecran tactil de 8 inch. Vor exista culori şi materiale noi, precum Lunar Ice, Vintage Tan şi Dark Cherry (doar pentru modelul Autobiography), completând, astfel, formele arhitecturale îndrăzneţe ale modelului Evoque.

rr_16my_evoque_exterior__23_


Modelul este prevăzut cu o nouă generaţie de motorizare Diesel și anume noul motor Ingenium, EURO 6, în patru cilindri. Mai mult, îmbunătăţirile sale notabile transformă modelul Range Rover Evoque 2016 în cel mai eficient Land Rover de până acum.
Noile motorizări sunt construite în fabrica din West Midlands, Marea Britanie. Motorul Ingenium TD4, integral din aluminiu, este mai uşor cu până la 20-30kg față de predecesorul său, având o construcţie mai rigidă a blocului motor şi injectoare cu mase decuplate, asigurând un nivel scăzut al vibraţiilor şi zgomotelor care pătrund în habitaclu. Acest motor este disponibil în două versiuni. Prima variantă dezvoltă 150CP și oferă un consum de combustibil de 4,2l/100km, având printre cele mai scăzute emisii CO2 din clasă, 109g/km. Această motorizare este cu 18% mai eficientă comparativ cu versiunea Diesel anterioară a modelului Range Rover Evoque. Versiunea mai puternică, de 180CP, oferă un consum de 4.8l/100km şi emisii CO2 de 125g/km.

rr_16my_evoque_interior__1_


Designul cu adevărat atrăgător al modelului Range Rover Evoque reprezintă emblema acestui SUV compact de lux. Introducerea farurilor autoadaptive full LED scoate şi mai mult în evidenţă noul design al spoilerului faţă, contribuind, de asemenea, la o vizibilitate superioară pe timp de noapte. Prizele de aer mărite adaugă o notă sportivă şi conferă o postură mai fermă pe şosea.
De asemenea, gurile de ventilaţie de pe capotă, anterior specifice doar modelelor coupe, sunt introduse şi pentru echipările HSE Dynamic şi Autobiography la versiunile în cinci uşi, adăugându-le o tentă sportivă. Noul hayon include o lampă de stop cu LED, mai lată şi mai subţire, care se integrează mult mai bine în eleronul spate şi încorporează antena 3G, pentru un semnal GSM îmbunătăţit.
Modelul Range Rover Evoque 2016 va fi disponibil spre vânzare la finalul acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.7050 :: 17.81MB