No SSO cookie

Primul Hennessey Venom GT Spyder a fost livrat

voteaza
(5/ 1)
Primul Hennessey Venom GT Spyder a fost livrat
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Cei de la Hennessey au livrat primul lor Venom GT Spyder. Si nu l-au livrat oricui, ci chiar celebrului Steven Tyler. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Livrarea a fost una speciala, datorita faptului ca proprietarul este solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler.
Hennessey Venom GT Spyder este versiunea decapotabila a celebrului supercar. Acest model este inspirat din celebrul Lotus Elise.
Desigur, evenimentul nu a trecut neobservat. In momentul predarii masini au existat o multime de fotografi si reporteri care au vrut sa surprinda momentul cu orice pret. In plus, masina a fost livrata chiar de John Hennessey. Acest model este unul exclusivist si prin pret, costa 1.1 milioane de dolari, iar de acum, oricine isi poate comanda masina.
Sub capota lui Venom GT Spyder putem gasi un motor V8 de 6.2 litri care este capabil sa produca 1244 cai putere. Steven Tyler va putea accelera de la 0 la 100 km/h in doar 2.2 secunde si de la 0 la 320 km/h in 15.3 secunde, fiind mai rapid cu noua secunde fata de Bugatti Veyron.
Masina beneficiaza de suspensii reglabile, KW Variant 3, dar si de un sistem de franare carbon-ceramic, produs de cei de la Brembo. Soferul va putea sa tina caii din scurt sau sa ii elibereze folosind o cutie de viteze manuala in sase trepte.
In continuare va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului si sa ne spuneti ce credeti despre acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3444 :: 17.8MB