No SSO cookie

VIDEO: Hennessey Venom GT

voteaza
(0/ 0)
VIDEO: Hennessey Venom GT
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Intre 18-20 august Venom GT va fi expus la licitatia RM de la Hotel Portolla

 
 

Tunerul Hennessey Performance isi va prezenta astazi, 17 august, la McCalls Motorworks Revival, masina ultrausoara Venom GT.

Masina are 1200 CP si si-a facut debutul la Goodwood Festival of Speed. Nu mai e mult si vom vedea Venom GT la Monterey, La Peeble Beach Concurs d'ellegance.

Galbenul Venom GT va fi expus la licitatia RM de la Hotel Portolla, in Monterey, de joi 18 august pana duminica 20 august.

Va prezentam imagini de la Goodwood festival of Speed din iulie, iar cand vom avea imagini de la McCalls Motorwork Revival su Peeble Beach vi le vom prezenta si pe acelea. Pana atunci clatiti-va ochii cu superba masina galbena Venom GT.


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2431 :: 22.17MB