No SSO cookie

Jeep Grand Cherokee SRT8 tunat de Hennessey

voteaza
(0/ 0)
Jeep Grand Cherokee SRT8 tunat de Hennessey
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Hennessey Jeep Grand Cherokee SRT8 HPE800 Twin Turbo are 805 CP

 
 

Cu un motor de 6.4-litri HEMI V8 ce livreaza 465 CP si 630 Nm de cuplu, un sprint de la 0-100 km/h in 4,8 secunde si de la 0-400 km in 13 secunde, Jeep Grand Cherokee SRT8 este unul dintre cele mai rapide SUV-uri de productie.

Dar pentru Hennessey Performance Engineering [HPE]  nu este de ajuns.Tunerul din Texas, cunoscut pentru tuningurile scandalos de puternice, a facut-o din nou, prin crearea Jeep Grand Cherokee HPE800 Twin Turbo.

"Am construit zeci de Jeep-uri SRT8 cu 600-800 hp in ultimii cinci ani, deci avem o baza de clienti deja existenti care vor dori sa upgradam noul Jeep Grand Cherokee SRT8 la un nivel chiar mai mare", a declarat fondatorul si presedintele companiei, John Hennessey.
"Acest vehicul este proiectat pentru un sofer de performanta, care locuieste in Aspen sau Moscova si vrea sa fie cel mai rapid indiferent de conditiile meteo."

Echipa de tuning a inceput prin cresterea volumului V8  la 7.0-litri apoi a adaugat un sistem twin-turbo de inductie fortata, stimuland iesirea la  805 CP si 114 Nm de cuplu, suficient pentru a propulsa HPE800 de la 0-100 km/h in 3.1 secunde si de la 0-400 km in doar 10.9 secunde.

Hennessey a modernizat, de asemenea, transmisia si convertorul de cuplu  si a adaugat frane Brembo mai puternice, de 15.1 inch.
In plus, s-a folosit un sistem de suspensii sport coborat, cu jante de 20 inch din aliaj usor, un splitter frontal din fibra de carbon si un interior din piele personalizat cu volan Alcantara.

Si totul la un pret „modic” de doar 235.000 dolari (aprox.190.000 euro). Dar merita, avand in vedere ca se vor construi doar 24 de exemplare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1776 :: 17.78MB