No SSO cookie

Peugeot prezinta noul crossover 2008

voteaza
(5/ 1)
Peugeot prezinta noul crossover 2008
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Dupa un an de zile, perioada de gestatie, iata noul Peugeot 2008.

 
 

A fost prezentat, in premiera, ca Urban Crossover Concept la Beijing Auto Show, un mic vehicul cu pretentii off-road, desenat si produs in studiourile din Paris, Shanghai si Sao Paulo. Apoi s-a transformat in Peugeot 2008 concept si a fost adus sub reflectoarele de la Paris 2012. Astazi, producatorul francez a dezvaluit versiunea pentru productie a vehculului de segment B, care este de fapt un 208 umflat si accesorizat corespunzator denumirii de crossover.


Cu o lungime de 4,14 m, 2008 este cu 15 cm. mai lung decat 208 sau cu 5 cm. mai lung decat MINI Countryman, 2008  este destinat sa combine senzatia conducerii unui hatchback cu utilitatea si versatilitatea unui crossover. Acestea din urma ies la iveala sub forma unor pasaje de roata scoase in evidenta pentru a face loc unor jante din aliaj cu dimensiunea de 17" sau a kitului "mud-and-snow" destinat supravietuirii in afara junglei urbane. Utilitatea vine in prim-plan cu ajutorul capacitatii de incarcare a portbagajului, a carui deschidere a fost mult coborata sau a spatiului suplimentar pentru capetele pasagerilor din spate, care de aceasta data poti fi mai inalti, gratie plafonului suprainaltat, prevazut si cu optiunea panoramic din sticla.


Studiourile de creatie unde s-a nascut 2008 nu au fost alese la intamplare, deoarece vehiculul este destinat, intr-o prima faza, in special pietelor din Franta, Brazilia si China.

Gama de motorizari include unitati in trei cilindri pe benzina, dar si deja celebrele HDi produse de Peugeot. Lansarea oficiala va avea loc in ceasta primavara la Salonul Auto de la Geneva, iar vanzarile vor debuta catre sfarsitul verii acestui an.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2176 :: 17.79MB