No SSO cookie

Detalii despre noul Audi A5

voteaza
(0/ 0)
Detalii despre noul Audi A5
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Audi A5 Sportback, A5 Coupé și A5 Cabriolet beneficiază acum de un look nou, cu linii mai tensionate și de conceptul de operare revoluționar, MMI touch. Tehnologia mild-hybrid oferă un nivel foarte ridicat de confort, reducând totodată consumul de combustibil.

 
 

Noul limbaj de design provenit din clasa superioară a mărcii conturează estetica designului sportiv al versiunii actualizate a modelului Audi A5. Ștacheta era deja ridicată, având în vedere că deja primul model, din 2007, a fascinat cu caroseria sa sportivă, cu proporții armonioase. A doua generația a adăugat apoi în 2016 accente și mai marcante.

a1911745_large

 

Iar acum, Audi a revizuit în detaliu exteriorul, partea din față, în special, emanând forță și mai dinamică. Grila Singleframe a radiatorului cu design de fagure este mai subțire și mai lată. Fantele de ventilare de deasupra grilei radiatorului amintesc de modelul clasic, Audi Sport quattro, din 1984. În partea sa inferioară, bara de protecție se încheie cu un blade marcant, cu prize de aer mai mari. Pragurile noi conferă profilului un aspect mai suplu, iar inserția difuzorului cu terminațiile trapezoidale ale sistemului de evacuare conferă părții din spate o lățime impunătoare.

a1911738_large

 

Toate versiunile de caroserie și motorizare ale gamei A5 sunt echipate standard cu faruri LED. Audi oferă farurile Matrix LED cu blocuri optice spate cu LED cu lumini de semnalizare dinamice ca dotare opțională. Clienții care optează pentru versiunea de top vor avea mașina echipată cu faruri Matrix LED cu lumini de semnalizare dinamice și cu secvențe dinamice ale fluxului de lumină. Structura liniilor de echipare este, de asemenea, nouă.

a1911734_large

 

Alături de versiunea de bază, exteriorul este acum disponibil în două variante opționale: advanced și S line. Modelele S și A5 Cabriolet dispun, de asemenea, de look-ul lor unic. Liniile pentru exterior pot fi acum liber combinate cu pachetele S line și design selection pentru interior. Clienții pot alege dintre 12 culori pentru exterior, inclusiv noua nuanță District Green metalizat.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
1.9151 :: 17.93MB